![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tek kelime kullanarak kendinizi özetleyin?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? buğulu.......................
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? ölmek istiyorum ![]() ![]() erkeklerden nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? sadece erkeklerden değil, herşeyden nefret ediyorum!!! ![]() |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? bitmiş bir halde.................................
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? bunalıyorum ................................. |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? Bayram nedeniyle:Heyecanlı |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? MUtlu --- çünkü çok çok sevdiğim kişiler neredeyse gelmek üzereler . Zevkle bekliyorum :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |