![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Karamsar................. Mesajlarınızda tek kelime kullanırsanız daha anlamlı olacak mesaj limiti 25 karakter olduğu için yukarıdaki örnekte olduğu gibi kelimenizin sonuna nokta ekleyebilirsiniz...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? Karamsar................. Mesajlarınızda tek kelime kullanırsanız daha anlamlı olacak mesaj limiti 25 karakter olduğu için yukarıdaki örnekte olduğu gibi kelimenizin sonuna nokta ekleyebilirsiniz. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? mutsuzummm........................
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? Depresif..................
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? moralim bozuk ................... |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? sıkıntılı çünkü yarın sınawım war ve ben daa hiç çalışmadım |
| | |
| | #18 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? şuanda, BELİRSİZ...........
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Kelime İle Şuandaki Ruh Haliniz? Valla süper ötesi.....:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |