![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nelerden vazgeçersin Aşk için" başlıklı konu görüntüleniyor, "aşkın için neler yapmaya hazırsın?hangi fedakarlıkları yaparsın?nelerden vazgeçersin?nelerden vazgeçemezsin?neleri arkanda bırakıp gidersin?gözünü bile kırpmadan yapabileceğin nedir? bi aşk için yapabileceğin en büyük fedakarlık nedir?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Nelerden vazgeçersin Aşk için aşkın için neler yapmaya hazırsın?hangi fedakarlıkları yaparsın?nelerden vazgeçersin?nelerden vazgeçemezsin?neleri arkanda bırakıp gidersin?gözünü bile kırpmadan yapabileceğin nedir? bi aşk için yapabileceğin en büyük fedakarlık nedir?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | aşkım için hiç bir şeyden fedakarlık yapmam. aşk iki kişinin birlikte fedakarlık yapması gereken bir konudur.yeri ve zamanına göre değişir.diyemezsin aşkım için dünyayı kökünden yakarım.zaman kavramı içinde karşılıklı yapılır her şey.OLMAZSA OLMAZLARIM.aşkım için özgürlüğümden ödün vermem asla ![]() |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Canımdan Vazgeçebilirim.En değerli olan candır ve bende en değerlimden vazgeçerim... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 135 ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için ailemden vazgeçerim...... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Aşk için sevdiğim insan dışında (zaten olmazsa olmaz da) herşeyden vazgeçebilirim...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için derin konu bu (aşk için nelerden vazgeçersiniz)?bi düşüneyim içimdeki 1. ses;beni kendi için birşeylerden vazgeme durumuna düşüren biri için hiç birşeyden vazgeçmem. içimdeki 2. ses;oğlum yalan söyleme lan,sen deyilmiydin iki ay önce bir kız için,doğup büyüdüğün yeri,aileni,arkadaşlarını,geçmişini,anılarını,herş eyini brakıp gitmeyi düşünen. içimdeki 1. ses;ya oarası öyle tamam ama o o zamandı ben şimdiki zamandan bahsediyorum içimdeki 2. ses;yaw brak bu zaman o zaman ayaklarını,ben seni bilmiyormuyum,şimdi telefon açıp gel dese yine gidersin onun için hiç boşa laf yapma yok ben birşeyden vazgeçmem diye içimdeki 1. ses;doğru lan arasa yine geçerim herşeyden çünkü salağım ben ![]() |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Ne olursa olsun herşeyden vazgeçmeye hazırım.Ama AİLEM asla.Ailemden asla vazgeçmem.Benim için önce gelen onlardır.Beni anam karnında taşıma kahrını,geceleri hastalandıgımda başımda sabahlara kadar duran,canım acıdıgında onunda canının yandıgını,kendini düşünmeden hep beni düşünen,sürekli el üstünde tutan anamdan;beni en iyi şekilde okutmaya çalışan,hayatı anlamamı saglayan beni ben yapan en büyük değerlerimden diğeri olan babamdan ve kardeşlerimden kimse vazgeçiremez. Eğer onlar onaylamıyorsa bir sorun vardır.Birkez daha düşünürüm,birkez daha sorgularım ama ailemden vazgeçmem.Zaten o kişi ailemden vazgeçmemi istiyorsa asıl o başta kaybetmiş demektir. Ne olursa olsun aile herzaman ikna edilir.Ama aileden asla vazgeçilmez.Çünkü senin orada varolmanı sağlayan ailendir.Beni sokaklara bırakmadıgı,en güzel eğitimi alma olanagını elinden alsamadıgı için.Eğer aç bıraksaydı,acıkta bıraksaydı,beni sevmeseydi bile vazgeçmezdim çünkü beni hayata bağlayan tek varlıkdır aile. Biliyorum ki ana,baba bitanedir.İlerde sizde anne-baba olacaksınız yetiştirdiğiniz üzerine titrediğiniz kişinin sizi saymaması bir anda çekip gitmesi sonucu ne durumda olusunuz düşündünüzmü?Bence hiç düşünüp canınızı sıkmayın çok kötü bir durum. ![]() |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Ne kadar güzel grkmshn01 ailenden vaz geçemeyecek kadar seviyorsun ve bağlısın ailene.. Bende isterdim sevdiğim için bile olsa ailemden vaz geçememeyi ama benim ailem senin gibi olamadı o yüzden ben onlardan bile sevdiğim için vaz geçerim ama inşallah Allah kimseyi böyle zor bir durumda bırakmasın.. İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |