FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Nelerden vazgeçersin Aşk için

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nelerden vazgeçersin Aşk için" başlıklı konu görüntüleniyor, "aşkın için neler yapmaya hazırsın?hangi fedakarlıkları yaparsın?nelerden vazgeçersin?nelerden vazgeçemezsin?neleri arkanda bırakıp gidersin?gözünü bile kırpmadan yapabileceğin nedir? bi aşk için yapabileceğin en büyük fedakarlık nedir?..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-09-2007, 06:50 PM   #1
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Nelerden vazgeçersin Aşk için

aşkın için neler yapmaya hazırsın?hangi fedakarlıkları yaparsın?nelerden vazgeçersin?nelerden vazgeçemezsin?neleri arkanda bırakıp gidersin?gözünü bile kırpmadan yapabileceğin nedir?
bi aşk için yapabileceğin en büyük fedakarlık nedir?
Sponsored Links
Alt 15-10-2007, 08:53 PM   #2
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

keçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoş
heart Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için

aşkım için hiç bir şeyden fedakarlık yapmam. aşk iki kişinin birlikte fedakarlık yapması gereken bir konudur.yeri ve zamanına göre değişir.diyemezsin aşkım için dünyayı kökünden yakarım.zaman kavramı içinde karşılıklı yapılır her şey.OLMAZSA OLMAZLARIM.aşkım için özgürlüğümden ödün vermem asla
keçi kız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-10-2007, 08:56 PM   #3
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder
Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için

Canımdan Vazgeçebilirim.En değerli olan candır ve bende en değerlimden vazgeçerim...
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-10-2007, 09:06 PM   #4
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

anon will become famous soon enoughanon will become famous soon enough

ailemden vazgeçerim......
anon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-10-2007, 09:17 PM   #5
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Aşk için sevdiğim insan dışında (zaten olmazsa olmaz da) herşeyden vazgeçebilirim...
Alt 15-10-2007, 10:06 PM   #6
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
anon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ailemden vazgeçerim......
arkadasımdan geçtim kardeşim gibiydi ailemdende geçerim..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-10-2007, 10:25 PM   #7
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

derin konu bu (aşk için nelerden vazgeçersiniz)?bi düşüneyim

içimdeki 1. ses;beni kendi için birşeylerden vazgeme durumuna düşüren biri için hiç birşeyden vazgeçmem.

içimdeki 2. ses;oğlum yalan söyleme lan,sen deyilmiydin iki ay önce bir kız için,doğup büyüdüğün yeri,aileni,arkadaşlarını,geçmişini,anılarını,herş eyini brakıp gitmeyi düşünen.

içimdeki 1. ses;ya oarası öyle tamam ama o o zamandı ben şimdiki zamandan bahsediyorum

içimdeki 2. ses;yaw brak bu zaman o zaman ayaklarını,ben seni bilmiyormuyum,şimdi telefon açıp gel dese yine gidersin onun için hiç boşa laf yapma yok ben birşeyden vazgeçmem diye

içimdeki 1. ses;doğru lan arasa yine geçerim herşeyden çünkü salağım ben
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-11-2007, 09:51 PM   #8
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Özgürlüğümden vazgeçer idim sanırım. Özgürlüğüm en büyük hakkım benim
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-11-2007, 10:14 PM   #9
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Ne olursa olsun herşeyden vazgeçmeye hazırım.Ama AİLEM asla.Ailemden asla vazgeçmem.Benim için önce gelen onlardır.Beni anam karnında taşıma kahrını,geceleri hastalandıgımda başımda sabahlara kadar duran,canım acıdıgında onunda canının yandıgını,kendini düşünmeden hep beni düşünen,sürekli el üstünde tutan anamdan;beni en iyi şekilde okutmaya çalışan,hayatı anlamamı saglayan beni ben yapan en büyük değerlerimden diğeri olan babamdan ve kardeşlerimden kimse vazgeçiremez.

Eğer onlar onaylamıyorsa bir sorun vardır.Birkez daha düşünürüm,birkez daha sorgularım ama ailemden vazgeçmem.Zaten o kişi ailemden vazgeçmemi istiyorsa asıl o başta kaybetmiş demektir.

Ne olursa olsun aile herzaman ikna edilir.Ama aileden asla vazgeçilmez.Çünkü senin orada varolmanı sağlayan ailendir.Beni sokaklara bırakmadıgı,en güzel eğitimi alma olanagını elinden alsamadıgı için.Eğer aç bıraksaydı,acıkta bıraksaydı,beni sevmeseydi bile vazgeçmezdim çünkü beni hayata bağlayan tek varlıkdır aile.

Biliyorum ki ana,baba bitanedir.İlerde sizde anne-baba olacaksınız yetiştirdiğiniz üzerine titrediğiniz kişinin sizi saymaması bir anda çekip gitmesi sonucu ne durumda olusunuz düşündünüzmü?Bence hiç düşünüp canınızı sıkmayın çok kötü bir durum.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-11-2007, 10:22 PM   #10
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Ne kadar güzel grkmshn01 ailenden vaz geçemeyecek kadar seviyorsun ve bağlısın ailene..
Bende isterdim sevdiğim için bile olsa ailemden vaz geçememeyi ama benim ailem senin gibi olamadı o yüzden ben onlardan bile sevdiğim için vaz geçerim ama inşallah Allah kimseyi böyle zor bir durumda bırakmasın.. İyi forumlar..

Seçenekler
Stil