![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nelerden vazgeçersin Aşk için" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anon ´isimli üyeden Alıntı ailemden vazgeçerim...... arkadaşım yazını okuyunca çok üzüldüm. Sebebi her ne olursa olsun ailen ne düşünceye sahip olursa olsun hayatta vazgeçmeyeceklerin arasında olmalıydı ailen ........"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için keçi kız arkadaşım ilk söyledikleri tamamen katılıyorum sana aynı fikirdeyiz.bende hiçbişeyden vazgeçmem,aşk neden vazgeçmek olsun ki???? |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Arkadaşlar niye aşk için bişeylerden vazgeçmek zorundasınızki..Bişeylerden vazgeçiyorsanız yada vazgeçilmeye zorlanıyorsanız aşk değildirki bu..Seven insan gülünü dikeniyle sever.Zaten seni bişeylerden vazgeçirmeye başlamışsa aşk bitmiş demektir.Ben 25 yaşındayım ve 2 çocuğum var.Beni ne ailem,ne kocam nede bir başkası birşey için zorlayamaz,yaptıramaz.Nedemek ya kocaman bir birey olmuşum ben.Herkes sadece öğütte,fikirde bulunabilir.Son karar benimdir.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için iki insan tanışır, frekans tutmuşsa, çıkma, aşk ve kaçınılmaz şey birlikte olma. İşte bundan sonra sahiplenme dürtüsünün tetiklediği ve asla tasvip etmediğim şeyler başlar. Aşkım; saçını şöyle kestirsene, şu elbise sana yakışmıyor, eteğinin boyunu kısalt-uzat, spor giyin, tiyatro-sinema sıkıcı, futbolu bırak vb . Olay aslında benselleştirme, aşkını kendine benzetme, onun özellerine ve zevklerine taciz ederek tamamen kendi zevklerine uygunlaştırma... Ve kaçınılmaz son! ortada iki ben olduğundan sıkılma ve yenilik arama ihtiyacı... cevapta hazırdır hani.. benim tanıdığım ayşe-ali bu değildi. yaw ellerinle yarattın bunu! |
| | |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Alıntı:
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif | |
| | |
| | #17 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Biri fedakarlık yapmak zorundaysa canımı verirdim.Hiç düşünmeden...
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için |
| | |
| | #20 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Nelerden vazgeçersin Aşk için Teşekkür ederim tavsiye ve düşünceleriniz için....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |