![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "zihin okuyucu" başlıklı konu görüntüleniyor, "ilk bakışta inanılmaz gibi geliyor sbilgisayar gerçekden tuttugunuz rakamı buluyor ama biraz dikkatli olursanız bunun nedenini bulabilirsiniz www.kotuvepis.com..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zihin okuyucu ilk bakışta inanılmaz gibi geliyor sbilgisayar gerçekden tuttugunuz rakamı buluyor ama biraz dikkatli olursanız bunun nedenini bulabilirsiniz www.kotuvepis.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu iyi güzelde bu alet hep yanlış sonuç veriyor zihnimi filen okumuyor. yinede paylaşım için teşekkürler
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu zihin okuyucu dedik de direk okumuyor yukarıda yazan kuralları uygula örnegın aklından bı rakam tuttun 43 bunu ayıracan 4 ve 3 rakamlarına ve bunları toplayıp cıkaracaksın 4+3=7 43-7=36 36 nın yanındakı harfe bak bu sekılde :) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu bende okudum o kuralları fakat doğru sonuç yok. bunun el falı bakanı varmı ki
__________________ |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: zihin okuyucu bence sen yalnış yapmışsın.demekkı senın beynınde bır sorun var.ben baktım gerçektende insanın düşündüklerini okuyor.emeğine sağlık kardeş.çok güzel birşey.ama nasıl oldugunu anlayamadım gitti |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu arkadaşlar gerçektende oluyor yaaa bunun sırrı ne Allah aşkına,ben çözemedim dee ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu arkadaşlar çok hoş bişey mi yaa emeğinize sağlık |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu neyse fazla uzatmadan sitenin sırrını açıklayım aslında olay çok basit küçük bir matematik oyunu diyebiliriz size örneklerle anlatmaya çalısıyım diyelim ki 13=1+3=4 13-4=9,18=1+8=9 18-9=9 ,28=2+8=10=18 bu örneklerdede göruldugu gibi hangı sayı olursa olsun rakamlar degerının toplamından cıkarınca 9 ve 9un katları cıkıyor ve bu sitede diyelimki 9=m verdiler 9ve bütün katlarına aynı degerı veriyorlar ve bizde bunu zihnimizi okuyor sanıyoruz :) |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zihin okuyucu ben yanlış yapmış olabilirim bu benim sorunum. benim beynimdeki sorun seni ilgilendirmez yazdığına dikkat et.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |