![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? a)sinir edeni döversiniz b)gülüp geçersiniz c)intikam alırsınız d)direk dalarsınız e)hiç cevap vermessiniz..."
| Anketimiz: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? | |||
| sinir edeni döversiniz | | 5 | 10,64% |
| gülüp geçersiniz | | 8 | 17,02% |
| intikam alırsınız | | 8 | 17,02% |
| direk dalarsınız | | 13 | 27,66% |
| hiç cevap vermessiniz | | 13 | 27,66% |
| Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? a)sinir edeni döversiniz b)gülüp geçersiniz c)intikam alırsınız d)direk dalarsınız e)hiç cevap vermessiniz
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? çok sinirlenince sinirden gülerim |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 23 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? genellikle hiç cvp vermem.cnmın daha fazla sıkılmasını istemediğim için. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: BANDIRMA
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 21 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? beni sinirlendiren sevdiğim bir kişi ise sinirim geçene kadar konuşmam ama sinir biri ise o zaman ben onu daha çok sinirlendiririm. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Cevabımdan önce sorunun "en fazla ne kadar ileri gidersiniz" olduğunu dikkate alarak, Kısasa kısas uygular ve intikamımı alırım. derim. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? direk dalarım.hiç acımam.gücümün zirvesine çıkar ordan bakarım.bunları yazarken bile intikam kanımda hızla ilerliyor.yaşasın kötülük....
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? hani derler ya sabırlı adamın öfkesinden kork diye, tam bana söylenmiş bişey.. kolay kolay sinirlenmem çoğu şeye güler geçerim ama sinirlenince gözüm hiçbişey görmüyor. (amirim diyor zaten bir gün bir adamı vurmandan korkuyorum diye :) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? insan sinirlenince neden hemen bu ankette yazanları uygulamaya koyar ki ama insanda reflex oluşur anında ama bizim türk halkımızda çok çabuk sinirleniyo bee anam ![]() Konu pandura tarafından (30-08-2007 Saat 03:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Alıntı:
![]() Ben de öyleyimdir çok çabuk sinirlenirim ve intikam alırım. İntikamımda kötüdür fenadır yani![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? onu dövünce o sinirleniyo...o yüzden direk dalarım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |