![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: onairci ´isimli üyeden Alıntı Sana katılıyorum Türk halkımız çok çabuk sinirleniyor. Ben de öyleyimdir çok çabuk sinirlenirim ve intikam alırım. İntikamımda kötüdür fenadır yani Sıcakkanlı insanlarız da ondan. ama ..."
| Anketimiz: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? | |||
| sinir edeni döversiniz | | 5 | 10,64% |
| gülüp geçersiniz | | 8 | 17,02% |
| intikam alırsınız | | 8 | 17,02% |
| direk dalarsınız | | 13 | 27,66% |
| hiç cevap vermessiniz | | 13 | 27,66% |
| Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Alıntı:
ama ben sinirlenince cevap vermem. Çünkü ben cevap verince daha da sinirlenirim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 15 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? bende güler gecerim çünki ben gülünce daha sinir olur amacıma ulaşırım |
| | |
| | #13 |
| Banned | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? son damlaya geldiğim an gözüm kararır ama o ana kadar pek fazla karşılık vermem.son noktada bir şey söylemeden direkt dalarım.tabii o nokta beni ağlatacak kadar sinir olduğum noktadır.sevdiğim ise sinirden ağlarım cevap vermem... |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Sheytan , sana gönülden katılıyorum . "PASİF saldırganlık" ya da "ölüm sessizliği " :) her zaman kızgınlık anındaki ilk tepkim olmuştur . Kolay kolay sinirlenmem , mümkün olduğunca soğukkanlı ve sakin bir kadın olmaya gayret ederim ama sinirlenince de nerede durmam gerektiğini ayarlayamamaktan korktuğumdan , muhatap olmamak için , delirtici bir sessizliğe bürünürüm . Sanırım bu yapabileceğim en olgun ve etkili davranış . |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: antalya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? sinirlenince gülüp geçerim
__________________ sevmek nedir bilmeyeni aşkı hiçe sayandan sen kurtar tanrım. |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? Eger sevdıgım bırıne sınırlendıysem dısarı cıkar sakınlesene kadar yanına gıtmem ve konusmamda. Fakat baska bırı kızdırırsa elımden hıckımse alamaz...
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? damarıma basarsalar çok pis dalarım:) |
| | |
| | #19 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? En kötü zaafımdır. Ve çok kullanır bana kötülük yapmak isteyenler.. Hakimiyetimi tamamen kaybederim. |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sinirlenince En Fazla Ne Kadar İleri Gidersiniz? benim sinirim çok fecidir ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |