![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "üsttekinin neyi güzel" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben cevabımı, benden önce yazan diye vereceğim, çünki forum yazı ve cevapları benim ekranımda en son yazılan en üstde görünüyor! Bir çok konuda uzlaşmacı ve uyumlu, forumun önde kültür ışığı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel Ben cevabımı, benden önce yazan diye vereceğim, çünki forum yazı ve cevapları benim ekranımda en son yazılan en üstde görünüyor! Bir çok konuda uzlaşmacı ve uyumlu, forumun önde kültür ışığı görünümünde, hakediyor da. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel Cıvıl cıvıl ve galatasaraylı oluşu güzel :Entusiasmado: |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel avatarı güzel......................... |
| | |
| | #26 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel Valla tanımadığım için seni sadece hayat felsefen güzel diyeceğim. İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel cıvıl cıvıl ve dobra katılımları çok güzel . :) |
| | |
| | #28 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: üsttekinin neyi güzel Herşeyi güzel....Kalbi ve saç rengi müthiş bence
__________________ |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 52 ![]() | Cevap: üsttekinin neyi güzel şekli karizması çok hoş gercekten cekici yani |
| | |
| | #30 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: üsttekinin neyi güzel Teşekkür ederim.....O sizin kendi güzelliğiniz..... Sizden aldığım pozitif elektrik çok hoş...Bu benim fikrim
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |