![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Çölaşan ve Şeytan" başlıklı konu görüntüleniyor, "Geçen gün arkadaşımla siyasetten filan konuşurken, laf Çölaşan'a geldi. Arkadaşım Çölaşan'ı pek sevmez, benim de ne kadar sevdiğimi, kesintisiz yazılarını okuduğumu iyi bilir. Bana "adamın suratında bir şeytansılık var, hiç ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çölaşan ve Şeytan Geçen gün arkadaşımla siyasetten filan konuşurken, laf Çölaşan'a geldi. Arkadaşım Çölaşan'ı pek sevmez, benim de ne kadar sevdiğimi, kesintisiz yazılarını okuduğumu iyi bilir. Bana "adamın suratında bir şeytansılık var, hiç dikkat ettin mi?" dedi. Sonra da "google'da 'şeytan' diye arama yapsam Çölaşan çıkar mı acaba lan" dedi ve ben kahkahayı patlattım. ![]() Sonra kendi kendime düşündüm: "ulan hakkaten adamın yüzünde bir kurnazlık, sinsilik, şeytansılık var" Emin abimi oldum olası severim, saygı duyarım ve günlük yazısını iki elim kanda bile olsa okurum. Şeytanilik olayı benim de kafama yattı ve arkadaşa hak verdim. Sizce usta gazetecinin yüzünde bir şeytansılık var mı? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |