![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hadi sohbete!!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Online olan arkadaşlar hadi biraz sohbet edelim bekliyorum.........."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Hadi sohbete!!!!!! Online olan arkadaşlar hadi biraz sohbet edelim bekliyorum....... |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! Sohbet Konusu Açın Bakalım...:redface::redface::redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! Neden ısrar ile kız dedin ki. Bak sen öyle dediğin için erkekler cevap veremiyor. Mesela bugün keyfiniz nasıl. Ben sebebini bilmiyorum ama çok sıkılıyorum |
| |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! Agız alıskanlıgıdır:) Dul da olsa ,Kadın da olsa kız denmezmi? Sarı Sıcak , Olsa olsa kızdır bu, kızzzzzzzzzz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! evet arkadaşlar bir sohbet konusu bulalım da başlayalım:biggrin: |
| |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! Evli kadınlara kız denmesi Türkiye'de neden yargılanıyor ki acaba. Alın size sohbet konusu |
| |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! insan genç yaşta evleniyorsaa ilk birkaç yıl kız denmesi normaldir zate bir kadın anne olana kadar hep kız olarak adlandırılır bence bunda kötü birşey yok yargılanacak bir konu değil kanımca:biggrin::biggrin: |
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! Peki erkekler ile kadınların evliliklerinde yaş farkı olması sence ne kadar önemli. |
| |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Hadi sohbete!!!!!! arkadaşlar ben geç farkettim sohbetinizi, kusuruma bakmayın ne olur? Yüksel evet kızım doğru teşhis :smile: |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |