![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bizim hikayemiz(oyun)" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar çok eğleneceğimizi düşünüyorum. hemen oyunun kurallarını anlatayım..şimdi ben 3 kelime yazarak bir hikaye başlatıcam..daha sonra mesaj atan her kullanıcı sadece 3 kelime yazarak bu hikayeyi devam ettirecek..bu şekilde kendi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim hikayemiz(oyun) arkadaşlar çok eğleneceğimizi düşünüyorum. hemen oyunun kurallarını anlatayım..şimdi ben 3 kelime yazarak bir hikaye başlatıcam..daha sonra mesaj atan her kullanıcı sadece 3 kelime yazarak bu hikayeyi devam ettirecek..bu şekilde kendi hikayemizi kendimiz yazmış olucaz.. lütfen sadece 3 kelime.. ve arka arkaya mesaj atmak yok.. başlıyoruz.. Evvel zaman içinde... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) kalbur saman içinde..... devamı gelecek.. |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) adamın biri varmış.... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) çokta güzel kızı varmış(kusura bakmayın 4 kelime oldu).............:redface:
__________________ |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) birgün adamın kızı........ |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) aşık olmuş yakışıklıya:biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) ama yakışıklı galatasaraylıymış.. |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) kızda galatasaraylı olmuş...:biggrin: |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) ama babası bu işe...... |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bizim hikayemiz(oyun) çok çok sevinmiş:biggrin::biggrin:
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |