![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "yemek ısmarla" başlıklı konu görüntüleniyor, "şimdi arkadaşlar herkes altında ki üyeye yemek ısmarlasın ben alttakine kuzu çevirme ısmarlıyorum..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yemek ısmarla şimdi arkadaşlar herkes altında ki üyeye yemek ısmarlasın ben alttakine kuzu çevirme ısmarlıyorum
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yemek ısmarla Çok teşekkür ederim, bu tek başına yenmeyecek kadar zengin bir sofra oldu, bende dostlarla beraber buyurun diyorum. Ben de alttaki üye ye; Bursa usulü İSKENDER KEBABI ikram etmek istiyorum. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: yemek ısmarla ben üstüme alınsam mı ne bursa adana antep hıç fark etmez iskender kebap olsunda:smile: bende başka bır uyeye kuzu pirzola ısmarlıyorum walalhı ağzımın suyu aktı sımdıden buyukkk bır tabagın içinde kızarmıss ustundede sos ........ afiyet olsunnn:smile: |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yemek ısmarla ohhh mis gibi kokular geliyor burnuma ellerine sağlık :) ama ben gelinceye kadar kuzuyu bitirmişssiniz.. balıktan devam edelim demi. bende alttakine mangalda nar gibi kızarmış iki çipura söyliyeyiim, yanında zeytinyağlı mevsim salatasıda var tabi.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |