![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "konulara yorum yapmayanlara şu cezalar uygulanacaktır" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaşlar bakıyorum da yüzlerce kez bakıyorsunuz konulara ama cevap sayısı sadece %10 larda geziyor ve bu da beni sinir ediyor yorum yapmayanları yönetici arkadaşlarla tespit edeceğiz ve bu üyelere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konulara yorum yapmayanlara şu cezalar uygulanacaktır evet arkadaşlar bakıyorum da yüzlerce kez bakıyorsunuz konulara ama cevap sayısı sadece %10 larda geziyor ve bu da beni sinir ediyor yorum yapmayanları yönetici arkadaşlarla tespit edeceğiz ve bu üyelere aşağıdaki önlemleri uygulamaya karar verdim yorum yapmayanlara uygulanacak cezai işlemler 1- yorum yapmayana yorum yapılmayacak 2- rep verilmeyecek 3- özel mesaj bölümünü kullanamayacak 4- eksi rep verecem 5-Forumun sadece karantina- çöp kutusu nu görebilecek 6- bunlarda caydırıcı olmazsa 1 gün ban, tekrarı 3 gün ban, tekrarı 1 hafta, tekrarı süresiz 7- linklerini öldürcem şimdilik bunlar geldi aklıma :redface::redface::redface::redface::redface::redf ace: yorumlar lütfen yoksa başlıcam icraatlara şaka şaka
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: konulara yorum yapmayanlara şu cezalar uygulanacaktır yorum yapmayanlara ceza vereceğinize, yorum yapanlara ödül verin :) şaka şaka sadece çöp kutusunu mu görecekler. bence direk çöp kutusuna gönderelim.. |
| | |
| | |