![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "en çok sevilen müzik türü sizce nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "walla en çok sewileni bilemem de bn en çok rock ı sewiorum e bana göre bu çok sewilio:smile::smile::biggrin:..."
| Anketimiz: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? | |||
| pop | | 12 | 41,38% |
| rock | | 6 | 20,69% |
| rap | | 5 | 17,24% |
| arabesk | | 3 | 10,34% |
| hip-hop | | 1 | 3,45% |
| türk sanat müziği | | 5 | 17,24% |
| oyun havası | | 1 | 3,45% |
| fantazi | | 1 | 3,45% |
| klasik | | 2 | 6,90% |
| jazz | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: BuraLardan...
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? walla en çok sewileni bilemem de bn en çok rock ı sewiorum e bana göre bu çok sewilio:smile::smile::biggrin: ![]()
__________________ İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR!:smile: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 23 ![]() | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? ben bişi düzeltmek istiyorum.hiphop die bi müzik türü yok.hiphop bir kültürdür.rap de bu kültürün içindeki müzik türüdür.imkan varsa düzeltilsin lütfen. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? Güzel bir anket olmuş ben rock müzik dinlemeyi seviyorum (genelde her türlü dinlerim ama rock ın yeri ayrı)
__________________ www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? türk sanat muziği dinlemek tercihim,bazanda ruh halime göre değişir.çılgınca yabancı muzik, pop bazan türkü beni dinlendiren her müziği severim ama sevenlerden özür dileyerek yazıyorum şu son zamanlarda çok duyulan müzik türünü hiç beğenmiyorum ve beni yoruyor.rep müzik diyorlar galiba, birde ankaralı havası oldum olası hiç sevmedim. |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? Türk halk müziğinin olmamasını şiddetle kınıyorum.... |
| | |
| | #16 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: en çok sevilen müzik türü sizce nedir? Bence, fantazi/arabesk tarzı müzikler ülkemizde daha çok tutuluyor.En çok dinlenen, radyonun yaptığı yayının içeriği sanırım bize fikir verecektir.Şahsen fantazi türü daha çok hoşuma gidiyor...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |