FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

İsminizin baş harfi çok önemliymiş :)))

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İsminizin baş harfi çok önemliymiş :)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "A Harfi: Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz. B Harfi: Duygusallık ve romantizm özelliğiniz. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz kuvvetli. C Harfi: Bencilsiniz. Seksi sevmenize ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-08-2007, 12:56 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
İsminizin baş harfi çok önemliymiş :)))

A Harfi: Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz.

B Harfi: Duygusallık ve romantizm özelliğiniz. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz kuvvetli.

C Harfi: Bencilsiniz. Seksi sevmenize rağmen uzun süre seks olmadan yaşayabilirsiniz.

Ç Harfi: Çok gururlusunuz. Sekse olan düşkünlüğünüz size pahalıya patlayabilir.

D Harfi: İstediğiniz kişiyi elde ediyorsunuz. Sıfatlarınız ise, seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

E Harfi: Asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi.

F Harfi: Sevgilinizi ilahlaştırmaktan zevk alıyorsunuz. Sıcak ve romantik bir insansınız.

G Harfi: Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrıntıcı.

H Harfi: Sizi her açıdan zenginleştirecek birini arıyorsunuz. Onun için her şeyi yapabilirsiniz.

I Harfi:Sorumluluk sahibi birisiniz. Yardım etmeye bayılırsınız. Ama çok cimrisiniz.

İ Harfi: Sevilmek icin yaratılmışsınız. Ama her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu da ilişkilerinizin kısa sürmesine neden oluyor.

J Harfi: Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren baştan çıkarmak.

K Harfi: Utangaç görünseniz de şehvetlisiniz. Aldatmaktan nefret edersiniz.

L Harfi: Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Biraz maymun iştahlısınız.

M Harfi: Çok duygusalsınız. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz.

N Harfi: Mükemmeliyetçi olduğunuz için standartlarınıza uygun birini bulmanız çok zor.

O Harfi: Para ve güç sizin icin çok önemli. Ayrıca sekse de çok düşkünsünüz.

Ö Harfi: Sizler özel insanlarsınız. Her ne kadar diğer insanlar gibi bu dünyada yaşıyor olsanızda, aslında siz bu dünyadan değilsiniz.

P Harfi: Sizin icin hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz bu nedenle zor.

R Harfi: Sizin kendiniz gibi entellektüel ve zeki birine ihtiyacınız var. Aşk, sizin birçok şeyden önce geliyor.

S Harfi: Bir kere kalbinizi kaptırdığınız zaman dünyanın en sadık insanı oluyorsunuz.

Ş Harfi: Fala inanma ama falsız da kalma anlayışına sahipsiniz. Sosyal hayata karşı bir fobiniz var. Yalnız kalmak sizin için mutluluk verici.

T Harfi: Flört icin ideal bir tipsiniz. Aşık olduğunuzda hemen kırılıyorsunuz.

U Harfi: Değer verecek birini arıyorsunuz. Sevgilinizi her şeyin üstünde tutuyorsunuz.

Ü Harfi: Kadın programları sizin için hayatın tek eğlencesi. Sevgilinize sadıksınız. Ama hiç bir şey istediğiniz gibi gitmeyecek.

V Harfi: Özgürlük ve heyecan peşindesiniz. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

Y Harfi: Bağımsızlık, sloganınızdır. Sekse önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli.

Z Harfi: Aşkın acı çekmek olduğunu biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 08-08-2007, 03:10 PM   #2
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda
Cevap: İsminizin baş harfi çok önemliymiş :)))

hadi ya öylemişmiyim.. ilginç
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08-08-2007, 04:00 PM   #3
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

D Harfi: İstediğiniz kişiyi elde ediyorsunuz. Sıfatlarınız ise, seksi, sadık, kıskanç ve bencil.

bencil hariç hepsi uyuyor.hiç bencil değilimdir

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-08-2007, 04:35 PM   #4
Yeni Kayıt

gnlhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zalimsin ama lazımsın bana hainsin ama aşığım sana

gnlhan is on a distinguished road

G Harfi: Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrıntıcı ???
gnlhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2007, 11:31 AM   #5
Banned
DENİZ DERİNDİR DURULMAZ DOSTLUK EBEDİDİR UNUTULMAZ

musabgul bilinen bir isimmusabgul bilinen bir isimmusabgul bilinen bir isimmusabgul bilinen bir isimmusabgul bilinen bir isimmusabgul bilinen bir isim

M Harfi: Çok duygusalsınız. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz.
Bana göre hepsi doğru
musabgul isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2007, 12:31 PM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

penyezk is on a distinguished road

Z harfi: aşkın acı çekmek oldunu biliyorsunuz. Samimi, hasas, duygusal ve hayalperestsiniz. hayalperest kısmı pekde tutmadı
penyezk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2007, 12:41 PM   #7
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Hem "s" hem "b" harfleri ile başlıyor ; ikisi de uydu bana :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-10-2007, 10:35 PM   #8
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

V Harfi: Özgürlük ve heyecan peşindesiniz. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

doğru söze ne denir ki yanii
Alt 08-10-2007, 10:38 PM   #9
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

A Harfi: Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz

Şehvet düşkünü ben mi.... Kesinlikle evet ben :)
Alt 08-10-2007, 11:01 PM   #10
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

ben bencil olmak istemiyorum.. :)) ama adımı çoook seviyorum adım ceyhan bu arada ceyhan PAŞAOĞLU
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil