![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi biraz nostalji yapalım." başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar biraz nostalji yapalım mı nedersiniz?çok sevdiğiniz unutamadığınız,duyduğunuzda içinizin cız ettiği,mırıldandığınızda sözlerini hala unutmadığınız 80li ya da 90 lı yıllara ait şarkıları ve şarkıcıları paylaşalım...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi biraz nostalji yapalım. arkadaşlar biraz nostalji yapalım mı nedersiniz?çok sevdiğiniz unutamadığınız,duyduğunuzda içinizin cız ettiği,mırıldandığınızda sözlerini hala unutmadığınız 80li ya da 90 lı yıllara ait şarkıları ve şarkıcıları paylaşalım. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi biraz nostalji yapalım. Kimsenin başlamadığı konuya ben Barış Manço ile giriş yapayım. 1980 ler. BİR BAHAR AKŞAMI Bir bahar aksami rastladim size Sevincli bir telas icindeydiniz Derinden bakinca gözlerinize Neden Basinizi öne egdiniz? Icimde uyanan eski bir arzu Dediki yillardir aradigin iste bu Simdi soruyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz? |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi biraz nostalji yapalım. Sana Ne Kime Ne Söz : Ülkü Aker / Müzik : Philippos Nikolaou Yayınlayan © 1975 İstanbul Hiç rahat yok mu bana şu yalancı dünyada Kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma Hesap soramaz bana kim çıkarsa karşıma Kimin ne hakkı var ki karışır hayatıma Hür doğdum hür yaşarım kime ne kime ne Köle miyim sana ben sana ne sana ne Zararım kendime kime ne kime ne Sen bak kendi derdine sana ne sana ne Bu kalp benim değil mi severim severim Canım nasıl isterse gezer eğlenirim Her günüm mutlu benim kim ne derse desin Canım nasıl isterse gezer eğlenirim
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi biraz nostalji yapalım. evet iki şarkıda çok hoşdu paylaşım için teşekkürler yorumları beklıyorum diğer arkadaşlarında. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi biraz nostalji yapalım. Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin Ürkek şaşkın kararsız duyuyorum Ve sen bir gökkusağı kadar güzelsin Rengarenk ve az sonra gidecek görüyorum Ve ben yağmurlar altında bir yolcu Islak yorgun tutkulu yürüyorum Sensiz ben yolumu bulamam Haykırmak istiyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak Biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum Bu ayrılık akşamında sen sustuğuma bakma Konuşmaya gücüm yok beni anla Söyleyemediklerimi bak gözlerimden anla Herzaman yanımda kal hiç bırakma Sensiz ben yolumu bulamam Haykırmak istiyorum Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak Biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |