![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "gece mi gündüz mü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar kendinizi gecelerimi daha iyi hissedersiniz yoksa gündüzleri mi? daha doğrusu hangisini daha çok seversiniz geceyi mi gündüzü mü ve niçin.. mesala geceler benim ruh halimi çok iyi yansıtır, bilmiyorum ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gece mi gündüz mü? arkadaşlar kendinizi gecelerimi daha iyi hissedersiniz yoksa gündüzleri mi? daha doğrusu hangisini daha çok seversiniz geceyi mi gündüzü mü ve niçin.. mesala geceler benim ruh halimi çok iyi yansıtır, bilmiyorum niçin ama geceyi gündüzden daha fazla severim, belki sessizliği ve yalnızlığı sevdiğim içindir. en çok hoşuma giden de bazen sabahları saat 3-4 gibi kimseciklerin olmadığı boş sokaklarda amaçsızca yürümek. çok güzel oluyor ne taşıt sesi ne insan sesi hiç bişey yok, sadece sokakta dolaşan kedi ve köpekler :) belki de bunun için NECİP FAZILIN kaldırımlar şiirini çok seviyorum.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gece mi gündüz mü? ben gündüzleri ve yazı severim.gecelerden yağmurdan kardan pek hoşlanmam.geceler ve yağmur bana hüzün veriyor,içim daha karanlık oluyor,ama yaz akşamlarında odama geçip,cam kenarında sokak lambaların ışığıyla hem müzik dinleyip hem bişeyler yazmayı çok severım. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 54 ![]() | Cevap: gece mi gündüz mü? ben de en çok geceyi severim yanlızlığı daha doğrusu kalabalık içindeki yanlızlığı.çok korkarım aslında geceleri ama özgür olduğumu hissederim.bazen korkmak bile hoşuma gider. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: gece mi gündüz mü? tabiki gece çünkü kafanı dinliyorsun sessiz sakin :) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gece mi gündüz mü? Geceyi severim güneşin doğmasını bekliyorum uyumak için.Tüm gece kitap okudum ve bir süredir süpermeydanda takılıyom.Allahtan yarın okullar tatil çocuklar uyurda ben de uyurum.İyi gece yada sabahlar herkese... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |