![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş" başlıklı konu görüntüleniyor, "1-Okuldayken hangi dersleri daha çok severdiniz? a) Türkçe, Resim, Sosyal vb. b) Fenle ilgili olanları 2-Hangi tip sporları yapmaktan hoşlanırsınız? a) Tek başına yapılan sporları b) Takım sporlarını 3-Gördüğünüz rüyaları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş 1-Okuldayken hangi dersleri daha çok severdiniz? a) Türkçe, Resim, Sosyal vb. b) Fenle ilgili olanları 2-Hangi tip sporları yapmaktan hoşlanırsınız? a) Tek başına yapılan sporları b) Takım sporlarını 3-Gördüğünüz rüyaları ne sıklıkta hatırlarsınız? a) Çoğunlukla hatırlarım b) Ender olarak hatırlarım 4-Ellerinizi ve mimiklerinizi konuşurken ne kadar kullanırsınız? a) Çok kullanırım b) Çok az kullanırım 5-İki elinizin parmaklarını birbirine geçirerek kapatın. Hangi elinizin baş parmağı üstte kalıyor? a) Sağ b) Sol 6-Şu an saatin kaç olduğunu tahmin edin, şimdi saate bakın, yanılma payınız ne kadar? a) On dakikadan fazla b) On dakikadan az 7-Aşağıdakilerden hangisini daha kolay hatırlarsınız? a) İnsanların yüzlerini b) İnsanların isimlerini 8-İki gözünü açık tutarak elinizde ki kalemi, bir cam kenarı veya kapı kenarı ile hizalayın. Önce sol gözünüzü, sonra sağ gözünüzü kapatın. Hangi gözünüzü kapatınca kalem daha az oynuyor? a) Sol gözümü kapatınca b) Sağ gözümü kapatınca ************************************************** ********* ---"A" ların sayısı fazla ise, SAĞ beyniniz daha gelişmiştir... ---"B" lerin sayısı fazla ise, SOL beyniniz daha gelişmiştir... ************************************************** ********* ***Ben SAĞ beyinli biriyim, çünkü... -hayal ederim -duyduklarımı unutmam -hissederim -koku alma tad alma benim için çok önemlidir -sezgilerimi kullanırım -iç güdülerim kuvvetlidir -yeni şeyler üretirim -subjektifim -boyutları iyi algılarım -ritim duygum gelimiştir -bir bütün olarak görürüm -duygularımla hareket ederim... ***Ben SOL beyinli biriyim, çünkü..... -mantık yürütürüm -lineer düşünürüm -sınıflandırır-isimlendirir -dizer listeler yaparım -analiz ederim -yapı incelerim -matematiksel işlemler yaparım -bilinçli hareket ederim -dili doğru kullanırım -detayları görürüm -inceler ve odaklanırım -bütünü değil parçayı görürüm -sistemli ve disiplinli çalışırım -objektif davranırım...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş bende 'b' ler 4 tane 'a' lar da 4 tane benim hangi tarafım gelişmiş |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş senin iki tarafında gelişmiş serhatcığım:redface: benim ise sağ taraf gelişkin.Solu geliştirmeye çalışıyorum:redface: |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş Hayret! benimde sag cıktı, Halbuki ben sol tarafı daha cok kullanırım :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş yok adminim kendine haksızlık etme.koca siteyi yönetmek zeka işidir.yani senin beyninin iki tarafıda süper çalışıyor..:redface::redface::redface::redface::re dface:
__________________ |
| | |
| | #6 | |
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş Alıntı:
Tesekkur ederim ama, Biraz abarttın gibime geliyor, Bu kadar övme, Havaya girecem şimdi :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş Yok abicim hiç abartmadım az bile söyledim.Havayada gir abicim.Koskoca Süpermeydanın kurucususun sen.Senin gibi forum yapmak ,üye toplamak için millet neler yapıyor.yine başaramıyor.Tadını çıkar abicim.:redface::redface::redface::redface:
__________________ |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş Olsun. Yinede sana bir abi tavsiyesi, Bir kişiyi yüzüne karsı övüp utandırma
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Beyninizin Hangi Tarafı Daha Gelişmiş arkadaşlar bu sağ sol kuramı bunlarla sınırlı diil bu test biras yanıltıcı olabilir bunla ilgili kitaplar var! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |