FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Erkeklere kurslar

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkeklere kurslar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kurs konuları: 1. Buz kalıbına nasıl su doldurulur? Adım adım slaytla açıklama. 2. Tuvalet kâğıdı rulosu takıldığı yerde kendini yeniler mi? Yuvarlak masa tartışması. 3. Klozet kapağını kaldırıp duvara ve ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2007, 03:40 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Erkeklere kurslar

Kurs konuları:

1. Buz kalıbına nasıl su doldurulur? Adım adım slaytla açıklama.

2. Tuvalet kâğıdı rulosu takıldığı yerde kendini yeniler mi? Yuvarlak masa tartışması.

3. Klozet kapağını kaldırıp duvara ve yere sıçratmadan.. mümkün mü? Grup çalışması.

4. Kirli sepetiyle yerdeki halı/ döşeme arasındaki temel farklar. Resim ve grafiklerle açıklama.

5. Yemekten sonra tabak çanak kendi kendine lavabo veya bulaşık makinesine uçarak girebilir mi? Videoyla açıklama.

6. Kimlik kaybı: Uzaktan kumandayı bir parçanız olmaktan kurtarmak. Destek hattı ve yardımlaşma grupları.

7. Aranan şeyleri bulmayı öğrenmek. Höykürerek evin altını üstüne getirmek yerine doğru yere bakarak başlamak. Açık forum.

8. Eş/sevgiliye çiçek getirmek sağlığınıza zararlı değildir. Grafikler ve ses kaydıyla açıklama.

9. Normal insanlar kaybolunca yolu sorar. Gerçek yaşam itirafları.

10. Kadın park etmeye çalışırken sessizce oturmak genetik açıdan imkânsız mı? Araba kullanma simülasyonu.

11. Hayat dersleri: Anne ve eş arasındaki temel farklar. Sınıfta canlandırma.

12. Nasıl ideal bir alışveriş arkadaşı olunur? Gevşeme egzersizleri, meditasyon ve nefes alma teknikleri.

13. Bunamayla nasıl savaşılır? Doğum günleri, yıldönümleri, diğer önemli günler unutulunca nasıl özür dilenir? Beyin şoku ve gerekirse operasyon.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 25-07-2007, 06:15 PM   #2
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda
Cevap: Erkeklere kurslar

ben 12. maddeyi biliyorum.. onu kurs ücretinden düşeriz :)
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil