![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "gözler kapalıyken görmek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar insanın gözleri kapalıyken görüyorsa.acaba gözleri açıkken gözleri kapalı gördüklerini neden göremiyor.işde rüya denilen hala çözülemeyen bir gerçeği.anlamak günümüz teknolojisinde çokzor.sizlerin görüşleri nelerdir göz kapalıyken görmenin duygusu anlamı sizlere kattığı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | gözler kapalıyken görmek Merhabalar insanın gözleri kapalıyken görüyorsa.acaba gözleri açıkken gözleri kapalı gördüklerini neden göremiyor.işde rüya denilen hala çözülemeyen bir gerçeği.anlamak günümüz teknolojisinde çokzor.sizlerin görüşleri nelerdir göz kapalıyken görmenin duygusu anlamı sizlere kattığı duygu nedir.işde manevi teknolojiye sahip olupta birtürlü gözler kapalıyken görmenin anlamını insan uyandıkdan sonra anlayamıyor.demekki dünyaya ayit değiliz geldiğimiz yere ayitizki ruhumuz uyuduğumuzda bizleri.alemlerde gezdiriyor.eved kısaca.sizlerin görüşleri olursa bu konuda yardımcıda olabilirim aklınıza takılan sorularda aydınlanmış olursunuz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: gözler kapalıyken görmek hayal gücümüzü ve bilinçaltımızdaki olayları gün içinde yeterince yansıtamadığımızdan en boş anımız olan uykularımızda bence bunları işliyoruz yanii rüyamızda gördüğümüz seyler bilinçaltımız ve hayalgücümüzün ürünü bence.. cnkü gördüğüm tüm rüyalar hayatımla ilgili seyler geleceğimde yaşamak istediğim şeyleri rüyamda görüyorum ben |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: gözler kapalıyken görmek Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |