![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :)
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) şöyle güzel köpişli beyaz tüylü terliklerim var sana onu bırakırdım bacımmm
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) bende sana ayıcıklı pijamalarımı bırakıcam:biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) birde mutfakta bulaşık var onları bırakcam.bizahmet yıka canımmmm..
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) günahlarımın bir kısmını sana bırakmak istiyorum:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin:
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) kardeşim gidiyorsan onlarıda götür aaaaa...napıyım ben onlarıı. cep tel.imin faturası geldi.hadi bi zahmet......... hadi canımmmm:P
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) borclarımı bırakırım cok borcum var efelenen :biggrin:odersin yawaş yawaş:biggrin:
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) oldu canım.öderim tabii.sahte para bastım şimdi ipe astım.kurusun öderim tabii.aaaaaa ne demek. ev kredisi çektim sende bizahmet ödeyiver.bişey değil canımn.azar azar ödersin.sıkma kendini...
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) öderim canım 2 kuruşun lafımı olur.dimi:biggrin::biggrin: sana zırnık bile bırakmazdım ben :biggrin::biggrin::biggrin:
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ölecek Olsan Üsteki Üyeye Ne Bırakırdın :) bende sana 1 yeni kuruş varya altın sarısı onu bırakıyorum.aman haa dikkatli harca:) hepsini bir seferde harcama idareli kullan:P
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |