![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ünlülerimizin komik cevapları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Muhabir: Nefise, Somali’nin başkenti neresidir? Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!.. Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var… (Petek Dinçöz) Gönül Yazar: ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ünlülerimizin komik cevapları Muhabir: Nefise, Somali’nin başkenti neresidir? Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!.. Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var… (Petek Dinçöz) Gönül Yazar: Is the mother boy, you know? Reha Muhtar: Anlıyorum ana kuzusu. Gönül Yazar: Ana kuzusu… Reha Muhtar: Evet ana kuzusu… Metin Uca: Bir örümcek türü? İsmet Badem: Trakula! Metin Uca: Diğer yarışmacı? Diğer yarışmacı: Tarantula… İsmet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarışmasından) Sanki ben meşhur oldum da kendimi ellettirebilirim. Böyle bir zihniyet var ortada… (Sevda Demirel) Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti… (Gizem Özdilli) B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent’e Ülent, Bursa’ya Ursa derdik!.. (Mahmut Tuncer) Tanita Tikaram diye bir sanatçımız var mesela, 15 senedir kaset yapmıyor!.. (Emel Müftüoğlu…) VJ Bülent: Evet, şu anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?.. Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanı’ yım… (Kral TV Ödülleri) Ben en çok Antenya Bandıras’ı seviyorum!.. (Harika Avcı) Biz eşimle çok konuşan, beyin fırtınası yapan bir çiftiz!.. (Şenay Akay) Metin Uca: Ahmet ön adlı, Türkiye’nin 10′uncu Cumhurbaşkanı?.. Eylem Şenkal: Iıı… Ahmet Özal… Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?.. Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan) Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!.. (Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor) Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız… (Müslüm Gürses) kamuoyunu kastediyor Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri? Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!.. Gençken özellikle yabancı aktörlerden etkilenirdim. Tarık Tarcan mesela!.. (Zeynep Mansur) Muhabir: Örümcek Adam’ın orijinal adı nedir? Ayşe Hatun Önal: Sipitmen! İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir!.. (Serdar Ortaç) Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum!.. (Ceylan) Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki; doğada oluyorsunuz, yapayalnız oluyorsunuz. Öğrenmek istiyor insan, dolar kaç para, Euro kaç para diye… (Aysun Kayacı) İngiltere bir tiyatro şehridir! (Meltem Cumbul) Erkekler beni tanımadan ölmesinler… (Demet Akalın) Harun bana Arbik, Jumbik der. Hayvan isimleri bunlar?.. (Ebru Şallı) Nazlıcan’la nasıl tanıştınız?.. (Esra Ceyhan, konuk ettiği aileye, evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.) En sevdiğim futbolcu şu Panço denilen oğlan, Panço mu o? (Ömer Çavuşoğlu Pancu demek istiyor.) Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki? Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır… Sunucu: Bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir! Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!.. (Turgay Şeren, Kluivert’ten bahsediyor.) Güneşi balçıkla bulamaya çalışanlar vardı, yapamayacaklarını anladılar… (Çağla Şikel) Atatürk kaç tarihinde doğmuş, hangi yıl vefat etmiş, cumhuriyet hangi yıl ilan edilmiş bilirim. Beyin derler buna… (Tülin Şahin) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ünlülerimizin komik cevapları eeeeee ne demiş atalarımız 'Söz var iş bitirir, söz var baş yitirir.'
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ünlülerimizin komik cevapları evet öyle.. bide hülya avşarın bir programda güzel bir özlü sözüne şahit olmuştum "söz sükutsa gümüş altındır" :) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ünlülerimizin komik cevapları hülya bu ne dese doğru der.ee koskoca hülya mı doğru söyleyecek yoksa ölmüş gitmiş atalarımız mı??? sizde yaniiiii
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |