![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz?:biggrin::biggrin::biggrin:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz?:biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? paris hilton çok çılfın yavvvv
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? pamela spence............
__________________ ya olduğun gibi görün ya göründğün gibi ol.....:rolleyes: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? matrix uğur bi açtığında bana nasıl fotoraf yüklediğini söler misin??lüttfen
__________________ ya olduğun gibi görün ya göründğün gibi ol.....:rolleyes: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: payaslıyım vepayasta oturuyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 28 ![]() | Cevap: eksik olsunlar arkadaşlar bizleri ekranda büyüleyen o ünlülere aldanmayın ben hiç birini istemezdim..çünkü normal hayatta çokk igrençler bakmayın tv de giyimlerine bakımlı olmalarına ayrıca onlarla birlikte olmak isteyenlerde sadece cinsellik için buda bi gercek yoksa alıpta eş yapacak haliniz yok sanırım tabi onların igrenç yaşantısını düzensiz yaşantısını göz önünde tutmak lazımm..dimii amaaa :))) |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? kıvanç tatlıtuğ olabilir....
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? Rutkay Aziz de benim favorim açıkcası :) |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye | Cevap: siz hangi ünlüyle yaşamak isterdiniz? Avril Lavigne le tabekede http://img137.imageshack.us/img137/9...ne16yy5tx2.jpg |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |