![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.." başlıklı konu görüntüleniyor, "esmerr uzun saçlı......................"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #391 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. esmerr uzun saçlı...................
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| Sponsored Links |
| | #392 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. yalannnnn...Uykucu seni... kumral o bir kere..:) sen ne zaman uyandın???:)))
__________________ |
| | |
| | #393 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. yahu ne bilem kumral olduğunu ooo uyandım balıktayım şuan
__________________ geceler benim ben geceyim gece içinde gel seni seçeyim |
| | |
| | #394 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. Şiir yazar...................
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #395 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın..
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #396 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın..
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |