![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.." başlıklı konu görüntüleniyor, "espirili ve söz dinleyen bir erkek..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. espirili ve söz dinleyen bir erkek |
| | |
| Sponsored Links |
| | #23 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. hırslı ve çalışkan bir üye ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. yinemi sen :) nezaman baksam hep son mesajı siz yazmış oluyorsunuz sayın moderatörüm, ben yazmıştım ikitane daha yazayım ozaman bayan ve bu forumda kardeşiyle birlikte yazıyor. |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. """bayan ve bu forumda kardeşiyle birlikte yazıyor"""" dikkatsiz(çünkü bay x aramızdan ayrıldı) ve polis...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. ankaralı ve yüzme bilmiyor (ikisinide attım :) |
| | |
| | #27 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. sempatik ve katılımcı arkadaşım benim ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. orman ve boynuz ![]() |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. neşeli ve heyacanlı ayrıca sabırsız :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki'ni 2 kelime ile anlatın.. fadilgenç'e cevap:bay x döndü.doğru söyledin.ve hakkımda atıp tutma çünkü isabet ediyor:D serseriozi: antepli ve forumdaki ilk arkadaşım;)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |