![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Geyik böyle yapılır :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fıkralar anlatırsın başından geçen komik olayları anlatırsın. Birde bunu üzerine karşındakilere Kendini dinletme sanatın varsa çok keyif verici anlar başlar.Dinlersin gülersin yorum yaparsın. Bunlar hoş anlardır. Ama bütün gününü bununla ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Geyik böyle yapılır :) Fıkralar anlatırsın başından geçen komik olayları anlatırsın. Birde bunu üzerine karşındakilere Kendini dinletme sanatın varsa çok keyif verici anlar başlar.Dinlersin gülersin yorum yaparsın. Bunlar hoş anlardır. Ama bütün gününü bununla geçiriyorsan buda geyik muhabbetidir. S ( SUPHİ ) B ( BEKİR ) s- lan Bekir geçen bizim patron buraya sarı bir kadınla geldi sende gördün mi ? b- lan salak yanındaydım nasil görmiyim. Ne olmuş o kadına. Yoksa o.pudur. s- yok olum ne bilim. Ama üstündeki kürkü gördün mi kesin bizimki almiştir ona. b- geçenlerde televizyonda gördüm.petek kocakıç kendine bir kürk almış hayvan hakları derneğimidir nedir evinin önünde ellerinde afişlerle bişeyler diyirlerdi.bağırirlardi. s-sen onu bırağta saddam amerikanın adamıymış la.peki niye astilarki oni. b- bilsem sana söylemezmiyem oğlum.ama oğlullarida eyi kadın götürmüşler ha.sevmediklerinide kaplanlara atirlarmış. Udaymı nedir oda bir günde 17 kadinla yatmiş. Be pz.enk. biri neyine yetmir. s-la oğlum bak senin haberin yok. Sex ten önce bir tavuk ye bir kavanozda bal.kimse seni tutamir. b- la bunu nerden duydun. İşe yariyirmi heç. s- la nerden bilim geneleveden başka biyere gettiğimmi var oda 15 dakka 10 tavuk yesem ne olacak sankim. b-la oğlum Fenerbahçe ronaldoyu almış i.be ne kadar para almıştır şimdi. s- yok oğlum o değil roberto karlosu aldılar.cahilmisen nesen. b- yav kim olursa olsun ne para almıştır ama. Kesin akşama laylaya gider diğeri neydi la s- reyna oğlum reyna b- oraya giriş paralıdır kesin.acaba ne kadardır.damsız girilirmi ki. s- ben bir kez önünden geçtim ama kapısı kapalıydı bişe göremedim. b- kapısı nasıl ki. s- siyahımsı bişey sanki demirden ama çok gürültü yapirlarmış oranın halkı şikayet etmiş b- denizin karşısına kadar geçirmiş ses. Bu özcan denizde burada şarkı söylediğinde karşı tarafta duyabilirmişsan işte ele bir ince sesi varmış. s- şebnemmi neydi o alman kızın ismi b- hangi kız s- la şu bakire olan varya o.özcan denizi rezil eden b- o bakiremiymiş. O zaman gösteripte vermeyenden desene. s- ne bilim doktorda ona bakiresin demiş nasıl olirsa artık. b-la bir manken vardı neydi ismi s.arken yakalanmışti. s- bey mankenlerdemi s.çir. b- ne sandın oğlum onlarında s.çmaya hakkı var. s- kütük gibimi s.çirlar. b- ne bilim oğlum.yanındamıydım sanki s-onun resmini çeken gazetecide dayanamamıştır he he he eh hıhıhıh b-la bu gazetecelir ne kadar maaş alir. s-eyi alirlardır saniram ki. b- niye sordun s- heeeç geyik olsun diye. b- geyik dedinde aklıma geldi.bu Cüneyt arkının bir filmi vardı alageyik diye s-eee b-onda oynayan kadın kimdi. s- ne bilim oğlum başka işim gücüm yok onlarımı aklımda tutacam de alla halla. b- ne bilim oğlum belki bilirsen diye şey ettim. s- yav Bekir, arada sırada bele konuşmak eyi olir insan açılir la. b- he bilirem gonuşmak eydir. b-bugün hava eydir saniram. s-abi bak ne diyecem b-bu kyto anlaşması nedir. s- la salak senin benim oğlum su içemeyecek.su içmesi için çalışirlar. b-bizim hökümet neden yanaşmir. s- ne bilim oğlum vardır bir bildiği.lan biz o tüp geçitten nasıl geçecez.valla ben geçmem. b-hangi tüp piknik mi. s-lan salak ne pikniği küPage Rankingü yerine yapılan denizin içinden geçen tüp geçit. b-heee.bilmem.supki abi pazara denize gidekmi. s-gidekte nereye b-kilyos yada riva birine gidek işte. s- kilyos yakın ama orada da hep abaza vardır.çekilmez valla.hem bu rivayi ingilizler almış. b-yok canım daha neler. s- valla bak.almış i.neler. b-o zaman biz şileye gidek. s- la oğlum orada boğuluruz.deniz bizi çekir orada. b-he ya bu yüzme şampiyonları bile boğulmuş. s-bizim dalım şampiyonimiz yasemin neydi la soy ismi oda boğulur mi b-bilmem.antronötiyle acep sevgililermidir. s- kim b-yasemin işte. s- o kim b- oooohooo suphi abi sen eyice daldın. s-şu ajdarı kim sanatçi yapti. b-bilmem niye sordun. s-şer.sizin oğli. gıcık it.çikita mikita ele şarkı olurmi b-fanlarıda varmış s- o ne la b- fan işte onu sevenlere diirler. s- oni sevenmi var.hay onlarında ...... b- seyfo abi s-ne b-e yeter da. İLLUSTRASYONİST |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |