![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Çocukluk meraklarımız ve sonuçları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çocukluk işte her şeyin merak edildiği yaşlar. Babamın buzdolabında duran rakısının tadını hep merak etmişimdir.Su gibi görünürdü ama babam neden her yudum alışında yüzünü ekşiterek bir garip hale sokardı onu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Çocukluk meraklarımız ve sonuçları Çocukluk işte her şeyin merak edildiği yaşlar. Babamın buzdolabında duran rakısının tadını hep merak etmişimdir.Su gibi görünürdü ama babam neden her yudum alışında yüzünü ekşiterek bir garip hale sokardı onu anlamazdım. Hiç unutmam bir defasında evde kimse yokken şunun tadına bir bakayım demiştim.çay bardağını bile değil su bardağını ağzına kadar doldurmuştum. Medetin o zamanlar nasıl içildiğini bilmiyordum ki üstelik babamı bile içerken tam gözlemlememiştim. Hep o çocukluk programları yüzünden.Neyse konuya döneyim. Bir yudum almamla alışkanlıktan olsa gerek tadı iğrenç geldiği için bardaktaki rakıyı olduğu gibi lavaboya dökmüştüm. Feleğim şaşmıştı ne iğrenç bir tattı öyle, kokusu da cabası ( tabi şimdi bana iğrenç gelmiyor ) Bu arada şişedeki rakıya gözüm ilişti.rakı azalmıştı babamda bunu fark ederdi. Çünkü rakıyı ondan başka evde içen yoktu. Bende akıllık edeyim dedim içine su koydum aynı seviyeye gelmesi için.İşte şimdi mahvolmuştum.Ayran gibi görünen şişedeki rakıyı babama nasıl yutturacaktım .hatta bir ara yere atıp kırmayı düşündüm evdekilere “dolabı açarken düşürdüm” diyebilirdim. Ama babam bu yalanı yemezdi. Süzmeyi düşündüm olmadı Yeni rakı alayım dedim ama nerdeee o zamanlar sadece karne zamanı kola içecek kadar harçlığımız olurdu.cepte parada yok. Bende paşa paşa akşamı bekledim. Doğru evlat gibi yapayım dedim.babama o çakmadan ben söyledim: Oda bana çaktı ( ALINTI DEĞİL BENİM ANIM ) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları ayyy çok şirin ya çok güzel bir anıymış.sağol paylaşım için
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları 9 YADA 10 Yaşlarındayım,ama oldukça meraklı(halada öyleyim ya) cadaloz (hala öyle değilim )neyse fırlama bir çocuğum Annem ve bir akraba eşiyle birlikte ve o akrabanın kızıyla biz 4 ümüz plaja gittik (süreyya plajı dururmu bilmem şu anda) anneler güneşleniyor biz kumda salak salak kavrularak oyunlar oynuyoruz,sanat aşkı daha o zamandan başlamış olsa gerek heykeltraş edasıyla heykel yapma çabaları içerisindeyken birden aklıma muzurluk geldi.arkadaşıma (adını bile unuttum şimdi)hadi dedim sigara içelim,(yemin ederim ilk defa oluyor)sanırım arkadaşıma kendimi kanıtlama çabası falandı,hani olurya böbürlenmek,ben içmedim dedi,aman ne olacak içersin işte tadı çok güzel,kandırdım onu,annemler yaarı uyyuklar bir halde biz gittik yanlarına annemin çantasından 2 tane sigara ve kibrit o zamanlar yok öyle çeşit çeşit çakmak (kav kibriti vasati 40 çöp)yürüttüm,doğru kabinlere koştuk,sonu bir felaketti olayın daha fazla anlatamıycam,özetle biz öksüre öksüre içtik tekrar denize döndük ama arkamızda soyunma kabinini yakarak,önce dumanlar sonra alevler...ve biz mayoyla eve döndük. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları nasıl becerdin kız iyi kendini yakmamışın.yaramazmışın sen..:biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları neyse sadece kabini yakmışsınız allahtan.. bende oldum olası şekeri ve şekerli mamülleri çok severim. bir gün köye gitmiştik büyük babamın arı kovanları vardı böyle bahçenin ortasında büyük bir çadırın içinde. dedem elinde bir aletle içeri girerdi ve bal dolu kaplarla dışarı çıkardı. meğersem içinden duman çıkarmış onun arılar kaçıp gidermiş. bende arılar o aletten korkuyolar onun için büyük babama karışmıyorlar zannederdim. bir gün o aleti aldım gittim daldım kovanların çadırına, balları daha parmaklamaya kalmadı 5-10 tanesi geçirdi bile iğnesini sonra beni eve kadar kovaladılar. her tarafım balon gibi oldu :) |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları Benim yaptığım yaramazlığı ben hatırlamıyorum ama annemin anlattığı kadarıyla size anlatayım. Ben 2 yaşındayken annem hamur mayalamış tekneye ve beni evde tek bırakıp bakkala gitmiş. Eve geri geldiğinde hamur teknesi devrilmiş ben hamurların içinde gülerek ellerimi hamura vuruyormuşum.:) Kadın ne yapsın hem hamuru atmak zorunda kaldmış hemde temizleyeceğim diye bir sürü uğraşmış. Şimdi düşünüyorumda kimbilir ne güzeldir hamurla oynamak.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |