FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Çocukluk meraklarımız ve sonuçları

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Çocukluk meraklarımız ve sonuçları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çocukluk işte her şeyin merak edildiği yaşlar. Babamın buzdolabında duran rakısının tadını hep merak etmişimdir.Su gibi görünürdü ama babam neden her yudum alışında yüzünü ekşiterek bir garip hale sokardı onu ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-07-2007, 11:42 PM   #1
Yeni Kayıt

illustrasyonist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK

illustrasyonist will become famous soon enoughillustrasyonist will become famous soon enough
Çocukluk meraklarımız ve sonuçları

Çocukluk işte her şeyin merak edildiği yaşlar.
Babamın buzdolabında duran rakısının tadını hep merak etmişimdir.Su gibi görünürdü ama babam neden her yudum alışında yüzünü ekşiterek bir garip hale sokardı onu anlamazdım.
Hiç unutmam bir defasında evde kimse yokken şunun tadına bir bakayım demiştim.çay bardağını bile değil su bardağını ağzına kadar doldurmuştum. Medetin o zamanlar nasıl içildiğini bilmiyordum ki üstelik babamı bile içerken tam gözlemlememiştim. Hep o çocukluk programları yüzünden.Neyse konuya döneyim. Bir yudum almamla alışkanlıktan olsa gerek tadı iğrenç geldiği için bardaktaki rakıyı olduğu gibi lavaboya dökmüştüm.
Feleğim şaşmıştı ne iğrenç bir tattı öyle, kokusu da cabası ( tabi şimdi bana iğrenç gelmiyor )
Bu arada şişedeki rakıya gözüm ilişti.rakı azalmıştı babamda bunu fark ederdi. Çünkü rakıyı ondan başka evde içen yoktu. Bende akıllık edeyim dedim içine su koydum aynı seviyeye gelmesi için.İşte şimdi mahvolmuştum.Ayran gibi görünen şişedeki rakıyı babama nasıl yutturacaktım .hatta bir ara yere atıp kırmayı düşündüm evdekilere “dolabı açarken düşürdüm” diyebilirdim. Ama babam bu yalanı yemezdi.
Süzmeyi düşündüm olmadı Yeni rakı alayım dedim ama nerdeee o zamanlar sadece karne zamanı kola içecek kadar harçlığımız olurdu.cepte parada yok.
Bende paşa paşa akşamı bekledim. Doğru evlat gibi yapayım dedim.babama o çakmadan ben söyledim:
Oda bana çaktı

( ALINTI DEĞİL BENİM ANIM )
illustrasyonist isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 15-07-2007, 11:50 PM   #2
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Çocukluk meraklarımız ve sonuçları

ayyy çok şirin ya çok güzel bir anıymış.sağol paylaşım için

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 15-07-2007, 11:56 PM   #3
Yeni Kayıt

oneyouu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
inadına sanat

oneyouu is on a distinguished road
oneyouu isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

9 YADA 10 Yaşlarındayım,ama oldukça meraklı(halada öyleyim ya) cadaloz (hala öyle değilim )neyse fırlama bir çocuğum Annem ve bir akraba eşiyle birlikte ve o akrabanın kızıyla biz 4 ümüz plaja gittik (süreyya plajı dururmu bilmem şu anda) anneler güneşleniyor biz kumda salak salak kavrularak oyunlar oynuyoruz,sanat aşkı daha o zamandan başlamış olsa gerek heykeltraş edasıyla heykel yapma çabaları içerisindeyken birden aklıma muzurluk geldi.arkadaşıma (adını bile unuttum şimdi)hadi dedim sigara içelim,(yemin ederim ilk defa oluyor)sanırım arkadaşıma kendimi kanıtlama çabası falandı,hani olurya böbürlenmek,ben içmedim dedi,aman ne olacak içersin işte tadı çok güzel,kandırdım onu,annemler yaarı uyyuklar bir halde biz gittik yanlarına annemin çantasından 2 tane sigara ve kibrit o zamanlar yok öyle çeşit çeşit çakmak (kav kibriti vasati 40 çöp)yürüttüm,doğru kabinlere koştuk,sonu bir felaketti olayın daha fazla anlatamıycam,özetle biz öksüre öksüre içtik tekrar denize döndük ama arkamızda soyunma kabinini yakarak,önce dumanlar sonra alevler...ve biz mayoyla eve döndük.
oneyouu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-07-2007, 11:59 PM   #4
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

nasıl becerdin kız iyi kendini yakmamışın.yaramazmışın sen..:biggrin::biggrin::biggrin:

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-07-2007, 11:59 PM   #5
Yeni Kayıt

illustrasyonist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK

illustrasyonist will become famous soon enoughillustrasyonist will become famous soon enough

Alıntı:
oneyouu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
9 YADA 10 Yaşlarındayım,ama oldukça meraklı(halada öyleyim ya) cadaloz (hala öyle değilim )neyse fırlama bir çocuğum Annem ve bir akraba eşiyle birlikte ve o akrabanın kızıyla biz 4 ümüz plaja gittik (süreyya plajı dururmu bilmem şu anda) anneler güneşleniyor biz kumda salak salak kavrularak oyunlar oynuyoruz,sanat aşkı daha o zamandan başlamış olsa gerek heykeltraş edasıyla heykel yapma çabaları içerisindeyken birden aklıma muzurluk geldi.arkadaşıma (adını bile unuttum şimdi)hadi dedim sigara içelim,(yemin ederim ilk defa oluyor)sanırım arkadaşıma kendimi kanıtlama çabası falandı,hani olurya böbürlenmek,ben içmedim dedi,aman ne olacak içersin işte tadı çok güzel,kandırdım onu,annemler yaarı uyyuklar bir halde biz gittik yanlarına annemin çantasından 2 tane sigara ve kibrit o zamanlar yok öyle çeşit çeşit çakmak (kav kibriti vasati 40 çöp)yürüttüm,doğru kabinlere koştuk,sonu bir felaketti olayın daha fazla anlatamıycam,özetle biz öksüre öksüre içtik tekrar denize döndük ama arkamızda soyunma kabinini yakarak,önce dumanlar sonra alevler...ve biz mayoyla eve döndük.
eve sapasağlam gitmişseniz yine şanslısınız.
illustrasyonist isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-08-2007, 12:55 AM   #6
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhretfadilgenc ün'ün ötesinde bir şöhret

neyse sadece kabini yakmışsınız allahtan..

bende oldum olası şekeri ve şekerli mamülleri çok severim. bir gün köye gitmiştik büyük babamın arı kovanları vardı böyle bahçenin ortasında büyük bir çadırın içinde. dedem elinde bir aletle içeri girerdi ve bal dolu kaplarla dışarı çıkardı. meğersem içinden duman çıkarmış onun arılar kaçıp gidermiş. bende arılar o aletten korkuyolar onun için büyük babama karışmıyorlar zannederdim. bir gün o aleti aldım gittim daldım kovanların çadırına, balları daha parmaklamaya kalmadı 5-10 tanesi geçirdi bile iğnesini sonra beni eve kadar kovaladılar. her tarafım balon gibi oldu :)
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-05-2008, 01:49 AM   #7
FORUM MODERATOR

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Benim yaptığım yaramazlığı ben hatırlamıyorum ama annemin anlattığı kadarıyla size anlatayım.
Ben 2 yaşındayken annem hamur mayalamış tekneye ve beni evde tek bırakıp bakkala gitmiş.
Eve geri geldiğinde hamur teknesi devrilmiş ben hamurların içinde gülerek ellerimi hamura vuruyormuşum.:)
Kadın ne yapsın hem hamuru atmak zorunda kaldmış hemde temizleyeceğim diye
bir sürü uğraşmış. Şimdi düşünüyorumda kimbilir ne güzeldir hamurla oynamak.:)

Seçenekler
Stil