![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz?hadi millet oyun oynayalım.... örneğin -adını -yaşını -mesleğini vb......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz?hadi millet oyun oynayalım.... örneğin -adını -yaşını -mesleğini vb...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? senin kilonu merak ediyorum anacım??
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? 48 kiloyum. bende senin kilonu merak ediyorum canım?
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? he heeee sölememmmm.yeni doğum yaptık herhalde.verince kiloları söylerim.aslında bende fazla kilo yok sen ve senin gibler çok zayıf:) koltukların ne renk?
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? bordo renk. cep telefonu numaranı çok merak ediyorum
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? veriyorum.0444 444 44 44 ara beni unutma haaa.. o kiloya senin neler yediğini merak ediyorum...canımmm
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? arıyorum çıkmıyor...... herşeyi yiyorum anacım ben yaramıyor bana .... ev adresini çok merak ediyorum.bi zahmet tam açık adresi verde kahve içmeye geliyim... ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? keçiören tepebaşında in sağa dön bi daha dön sonra sola dön ahanda benim evvv. saçında beyaz varmı?
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? hayır.hiç boyada yaptırmadım bu zamana kadar.simsiyah ve upuzundur.babacığıma çekmiş saçlarım. tırnakların uzunmu,ojelimi?
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? uzun ve ojeliydi bir kaçı kırılınca küt kestim.bak bugün oje sürecektim unuttum. sen ne zamn uyuyorsun gerçekten merak ediyorum bu arada konuya da bir ilgi bir yoğunluk var aman Allah'ım. herkes çok paylaşımcı canım..
| | |
| | |