![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "32 dolu dolu yıl İstanbulda en sevdiğin yer ?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? 32 dolu dolu yıl İstanbulda en sevdiğin yer ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? şişli,mecidiyeköy çocuğun varmı?
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Tek bir hayalim kaldı.O da kız çocuğu. Sevgilim var ama.... Of ya damarıma bastın. İstiklal caddesinde yürüdüğün zaman kim geçerse geçsin takmam diğenlerden misin ? |
| | |
| | #24 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Alıntı:
evlimisin?
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Hayır hiçte evlenmedim.Doğrusu merakta ediyorum. Kaç yıldır evlisin |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? 7 sene bitti(işşallah 70.yılımıda böyle mutlulukla yazarım) ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun?(özel bir soru ama yaş 32 ne zaman evleniceksinde çocuğun olucak bence biran önce evlen.çocuğunun olması kadar güzel birşey yok...)
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Bizde adettir 35 den önce evlilik pek olmamaıştır. :redface: ( Bu arada alah bör ömür boyu bozmasın bu mutluluğunuzu ) Hızlımı giriş yaptım foruma |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? yooo gayet güzel giriş yaptın.bu forumada senin gibi katılımcı üyeler lazım.keşke herkes senin gibi olsa... ne yani evlenmek için 3 sene dahamı bekliyeceksin?ooooooooooooo
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Doğru kişiyle olduktan sora sorun değil. Siteme baktın mı |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? bakmadım.ama bir ara bakarım. ben senin sevdiğin rengi merak ediyorum..
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |