![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bazen sabah bazen 24:00 ama yakında kızım okula başlıcak.erken uyumak zorunda kalıcam. sen kaçta yatıyorsun..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? bazen sabah bazen 24:00 ama yakında kızım okula başlıcak.erken uyumak zorunda kalıcam. sen kaçta yatıyorsun
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Slm Arkadaşlar! Hayırlı Geceler! Bak yine ben geldim doğan güneş! :smile: Tatlı belan! İzin verirseniz ben de katılmak istiyorum oyununuza!? Doğangüneş! Ben senin ismini merak ediyorum!?? |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? derya sen kaç yaşındasın?
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? ben sana özelden yazarım senin gerçek adın ne?
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... Konu doğangüneş tarafından (16-07-2007 Saat 12:06 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? Henüz erken başka zaman :smile: |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? hiç dilini eşşek arısı soktumu :P |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? güzeldi:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggri n: mesleğin ne?
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? cevaplar harika,ne tür kitaplar okursun |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin nesini merak ediyorsunuz? anı,hatıra yada psikolojik kitapları.bu aralar hiç okuyamıyorum ama.. kaç yaşındasın?
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |