![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben hiçbişe sölemeden yanından giderdim bidahada ne msjlarına ne aramalarına cvp verirdim karşıma çıkarsada yüzüne bile bakmadan o ortamdan ayrılırdım..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? ben hiçbişe sölemeden yanından giderdim bidahada ne msjlarına ne aramalarına cvp verirdim karşıma çıkarsada yüzüne bile bakmadan o ortamdan ayrılırdım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? tabi ayrılma durumuna göre değişir.eğer ben ayrılıyorsam ve orada hiç bir sebep yok ise:biliyorum anlamıyacaksın beni ama bunun böyle olması gerekliydi.herşey için çok teşekkür edip onu kaderiyle başbaşa bırakırdım.eğer o beni bırakıyorsa ona son sözüm olurmuydu bilmiyorum ama herhalde bundan sonraki sevgilerinde hep içten olmasını ve sevginin geçici olmadığını anlatırdım.sonra içim içimi yer uzaklaşınca yanından haykırarak ağlardım ve uzun bi süre kimseyi sevmezdim.aman Allah korusun herkesten her iki şekildede... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? Tebessüm ederim karşımdakide zaten yüzümü okur.Duygularımı yüzüme yansıtırım çünkü. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? iyi deolsa kötüde olsa ayrılırken sadece şunu derdim. ben senle geçirdiğim güzel günlerin hatırına senle olduğum için kendimi mutlu. kıldım.ama senle üzücü bir şekilde ayıldığımdan. senin bana katlandığın günlerin hatırına seni ginede kızacak üzülecek bir durumda ayrılmıyor der sadece bir birimizle iletişim kuramıyoruz artık der ayrılırdım.insanları iyilikle cezalandırınki sonunda cezalandırdığınız kişi hatasını anlasın |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? iyilikle cezalandırılmadan kastım kötüyü iyi edebilmekdir |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? herşey için teşekkürler, hakkını helal et derdiim heralde :) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? ELVEDA ELVEDA ELVEDA |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? Defol pislik :):):):):)):): |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayrılırken söyleyeceğiniz son söz..? yolun açık olsun ................... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |