![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Küçükken ne olmak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet arkadaslar küçükken ne olmak isterdiniz? ben avukat olmak istiyordum baktım cok okumam gerekio vazgectim peki ya siz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? ben pilot olmak isterdim gerçi hala olmak istiyorum.mülakata kadar gitim ama elendim ne yazıkkii... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? polis,avukat,doktor hepsini aynı anda olmak isterdim,nasıl olcaksa..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Bir reklam ajansımın olmasını çok isterdim.Ve iyibir ressam iyi bir grafiker. Hayata başka şekilde adım attım ama kader bugün sevdiğim işi yapmama neden oldu :smile: |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? illustrasyonist senin adına çok sevindim.daha çok verimli oluyorsundur |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? balerin,öğretmen ve enbüyük hayalim ressam olmaktı ha bırde ucan bı kazım olsun ısterdım:smile:ama bırtanesını gercekleştirdım. şuan ressamım |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? KUCUKKEN ECZACI OLMAK ISTERDIM AMA SU AN VETERINER HEKIMIM |
| | |
| | #8 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Ne guzel! Hayallerinizin tamamını gerceklestiremesenizde,cok yaklasmıssınız. Keske herkez sizin gibi olsa
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? polis olmak çok istiyordum.. birinci başvurumda yaşım 25 gün küçük olduğu için almadılar ikinci başvurumda rahatsızlandım sınavına giremedim üçüncü başvurumda nihayet başardım ve şuan polisim.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? KÜÇÜKKEN BABAMIN KARISI OLCAĞIMI ZANNEDIYORDUM :smile:6 YASINDA HERSEYI ÖĞRENDIM VE BUYUK BIR YIKIM YAŞADIM MEGER BEN ÖLENE KADAR BABAMIN KIZI KALICAKMIŞIM YILLLAR SONRA FARK ETTIMKI KARŞI KOMŞUMUZUN 4YASINDAKI KUÇUK KZIIDA BABAMIN KARISI OLCAGINI DUŞLUYORMUS SIK SIK AİLECEK AKŞAMLARI BIZE GELIYORLAR BI ANDA KIZCAGIZ PATLIYIWERDI SÖLEDI O AN ANLADIMKI SUÇ BIZDE DEĞİL BABAMDAYMIŞŞ:smile::smile::smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |