![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Küçükken ne olmak isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doktor yada polis olmak istiyordum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Doktor yada polis olmak istiyordum.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? avukat ya da öğretmen olmak istiyordum,ikincisi oldum:Entusiasmado: |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Avukat veya Doktor olmak isterdim ama tembel bir öğrenciydim olamadım
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Beşiktaşın Sarı fırtınası Metin TEKİN, Feyyaz UÇAR gibi golcü olmak istiyordum ama taraftarı olabildim.. |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Büyüdüm adam oldum peşinede ağa oldum....:))))
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? Küçükken baytar olmak isterdim ama sonradan istediğim gibi ticaret (sayılır) bir işe girdim.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? gozum hep oteki dunyadaydi uzaklardaydi, hic yakini dusunmedim. Uzay adami olmak istedim, uzay adami olamayacagimi 5 yasinda anladim, Ailem beni denize goturmustu. sanirim asik oldum. Deniz hic olmazssa denizci olabilirdim , babam gulumsedi. 19 yasinda denizci oldum, sanirim uzak sevdasi bitmedi hala daha uzaktayim |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Küçükken ne olmak isterdiniz? küçükken çocukların klasik cevapları vardır...öğretmen ya da doktor olmak ister çoğu...ama ben polis olmak istiyordum çocukken.şimdi ise avukat olma istiyorummm...:Entusiasmado::Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |