![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ERkekler arasında" başlıklı konu görüntüleniyor, "sanırım herkes kız arkadaşını etkilemek için bu aşağıdaki yollardan birine mutlaka başvurmuştur..eğer evet ben bu aşağıda yazılan yollardan birine başvurdum diyosanız yazın..hayır ben başka bi metod uyguladım diyosanız yine yazın..kolay ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ERkekler arasında sanırım herkes kız arkadaşını etkilemek için bu aşağıdaki yollardan birine mutlaka başvurmuştur..eğer evet ben bu aşağıda yazılan yollardan birine başvurdum diyosanız yazın..hayır ben başka bi metod uyguladım diyosanız yine yazın..kolay gelsin -bisikleti kaydırmak -bisikleti ayakta sürmek -bisikleti eller havada sürmek -kurbağalama yüzmek -okeye dönmek -basket oynarken durmadan satıp şut çekmek -futbol oynarken çalım manyağı olmak -sahil gitaristliği işine soyunmak -balıklama atlarken havada parande atmaya çalışmak -gondolda sallanırken korkusuz imajı vermek için hiç ses çıkarmamak -jole adam olmak -sabahın köründe kızın evinin yakınlarında jogging yapmak -alakası olmamasına rağmen kendini kızın sevdiği yazarları okumak için kasmak -telefonla konuşuyorken kız napiyordun dediğinde her seferinde "tabi ki seni düşünüyordum" demek -dipten kum çıkarmak -denize dalarak kiz arkadasin bacaklarinin arasindan gecip oteki taraftan cikmak.. -yan masadaki adamı dövmek (hani etkilenen kız varsa ciddi bi sorun tabi) -halısahada rövaşataya kalkıp kaseden olmak |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |