![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok saçma bi laf bu hangi kıt beyinli çıkradıysa gündem yarattığı için tbr. ediyorum......"
| Anketimiz: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? | |||
| Evet | | 46 | 73,02% |
| Hayır | | 14 | 22,22% |
| İlgilenmiyorum / Fikrim yok | | 3 | 4,76% |
| Katılımcı sayısı: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? çok saçma bi laf bu hangi kıt beyinli çıkradıysa gündem yarattığı için tbr. ediyorum...
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? gayet yerinde bir konu bence.. |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? İNSANDA EĞLENMEK İÇİN AMAÇ ARARSAN SADECE KENDİNİ TATMİN EDERSİN AMA SEVGİNİ KAYBEDER İÇ GÜDÜSEL OLARAK YAŞARSIN ONUN İÇİN İNSANDA AMAÇ DEĞİLDE SEVGİYLE HERŞEYİ ARAMAK GEREK BEN DEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM İNSAN HERZAMAN SEVGİYLE SEVİLMEYE LAYIKDIR ASLA AMAÇ ARANMAMASI GEREKEN BİR DEĞERDİR İNSAN |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? hergün başka biriyle gezen,her gezdiğiyle oynaşan bir kız evlenilecek kızmıdır yani.o zaman evlenincede rahat durmaz.bende bir bayanım ama kendi cinslerimin çok çeşitini duyuyor ve görüyorum.bu yüzden bana göre evlenilicek kızlar ayrı,eğlenilicek kızlar ayrıdır.benim yorumum bu biraz sert oldu ama kız dediğin herkesle gezip ,oynaşmaz canım:redface::redface::redface:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? KÖTÜ İNSAN YOKDUR OKİŞİYİYİ KÖTÜ LÜĞE SEVKEDEN İNSAN SURETİNDE İBLİSLER VARDIR İŞDE BİRZAMANLAR NAMUSLU İYİ OLAN İNSAN TOPLUMDAN SOYUTLANIP EĞLENCE ARACI YAPAN VEDE GÖREN İNSANLAR İÇİNDİ LAFIM HERKES İNSAN SINIFLANDIRMASI YAPARSA OZAMAN EĞLENECEK KIZ EVLENECEK BAYAN DERSEK OZAMAN ŞU OLUR DÜNYANIN SONUNU HAZIRLAYAN MANEVİYATI YOK EDEN İNSAN VE SONUÇ YER YÜZÜNÜN ÇÖLLEŞMESİ İNSANIN.SEVGİYİ KAYBETTİĞİ BİRDÜNYA SI OLUR İNSAN BÖYLE DİYOR EVLENECEK KIZ VEDE EVLENMEYECEK KIZ YA HERŞEYİ YARATAN ALLAHIN DEDİĞİ HERKES EŞİTTİR DEMESİ EŞİTLİĞİ BOZANALAR.EŞİTLİĞİ İSTERLERSE BULAMAZLAR DEMESİ İŞDE BÖYLE AMAÇ KÖTÜYÜ KÖTÜ YOLA DÜŞENİ İNSAN SINIFINA SOKABİLKMEKDİR KİMBİLİR BUGÜN KENDİNİ NAMUSLU GÖRÜP.EĞLENCELİK DİYE GÖRDÜĞÜ KARŞI CİNSİNDEKİ BİRİNİN YERİNE GEÇEBİLİR DÜŞMEZ KALKMAZ ALLAHDIR ONUN İÇİN HOŞ GÖRÜLÜ OLUP İNSANI İNSAN GİBİ GÖRMEK GEREK.SAYGILARIMLA |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? onu birde erkek gözüyle değerlendirmek gerekir. ilerde erkek yanında eşini dolaştırırken arkasındanda dedikodu yapılmasını işte bu kızla bende bir ara beraberdim demesini istemezler. ama dikkat ettiyseniz erkekler genelde aile kızlarına çok düşkün olur onlarla evlenmek isterler.yada köy kesiminden.zaten öncelikle çok gezen herkesle flört eden bir kızı erkeğin annesi kabul etmez |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: BANDIRMA
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? Kadın bir eğlence aracı değil, bir evlenme aracı hiç değildir. tanışmadan,gezmeden de evlenme olmayacağına göre her erkekle çıkan kız eğlencelik kız değildir. bu soruyu biraz daha yumuşatarak, bayanlarıda rencide etmeyerek arkadaş olunacak kız vardır birde aşık olunacak kız vardır diye cevaplayabiliriz. ( eğer o aşk ölümsüzse evlilik kendiliğinden gelir.) |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 73 ![]() | Cevap: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır? evet doğru.evlenilenilecek kız başka eğlenilecek kız başka bencede..bunu bu durumlara getiren yine biz kızlar,,ne olurdu erkelere karşı bu kadar zayıf olmasaydınız..değil mi ama???siz böyle yapmasanız erkeklerin de gözü başkalarında kalmaz sadece gönüllerini eğlendirmek için uğraşmazlardı!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |