![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bayanlar Araba Kullanmalımı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bay X ´isimli üyeden Alıntı Şöförlük Ticari veya hizmet amaçlı araç kullanan kişiye denir genel lansmanda Sürücü olarak tabir edilir Aman çok saol sayende kültürüm arttı ben hergün işe ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Bu konuda bende bayx se tam olarak katılıyorum erkekler yaratılış bakımından araba denince ilk akıla gelen şeydir bizlerle artık arabalar kanka olmuşuz. bir erkek çoçuğu genellemeye koyuyorum istisnalar hariç arabaya bindirin birdaha inmez biniş o biniş bir daha artık ölüm onu arabadan ayırana dek. trafikte uzun yıllar kaza yapmaya bilirsiniz fakat bu iyi kullanıcı olmak anl***** gelmiyor(sahra hanım siz üstünüze alınmayın) bayanın biri ben şahit oldum yanından kamyon gecer iken kaldırıma çıktı:)) birde ışıklarda durunca bayanlar neden hemen aynada makyaj için atağa geciyorlar ışık yanar araba yürüyesiye on arabalık ışık beşe düşer.
__________________ |
| | |
| | #23 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
Nede olsa Ticari dimi? | |
| | |
| | #24 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Hayatın her anında eşler yada babalar yada abiler yanlarımızda olmuyo o yüzden tabiki aaba kullanmalıyız.. Bu arada yoğun trafiğin oluşma nedenleri bayanların trafikde tacize uğramaları diye düşünüyorum.. |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
tamamen ironiyle yazılmış asla olumsuz bir gönderme içermeyen bir yazıydı sizi temin ederim.Zira yanlış anlamanızada üzüldüm.Aslında benim burada yaşadığım handikaplardan biride bu.Teknoloji özürlüyüm ve duygularımı düşüncelerimi tam olarak teknik anlamda ifade edemiyorum.Zaten o gülümseyen şekilleride o yüzden koymuştum.Üzgünüm.. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |