FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Bayanlar Araba Kullanmalımı?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bayanlar Araba Kullanmalımı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Bay X ´isimli üyeden Alıntı Şöförlük Ticari veya hizmet amaçlı araç kullanan kişiye denir genel lansmanda Sürücü olarak tabir edilir Aman çok saol sayende kültürüm arttı ben hergün işe ..."

Seçenekler Stil
Alt 08-11-2007, 10:01 AM   #21
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı?

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöförlük Ticari veya hizmet amaçlı araç kullanan kişiye denir genel lansmanda Sürücü olarak tabir edilir
Aman çok saol sayende kültürüm arttıben hergün işe gidip gelirken kullanıyorum yani para kazanmaya gittiğim için buda biraz ticari oluyorSÖFÖR üm yani
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 08-11-2007, 10:30 AM   #22
Uye

ErDaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir gece yürüyüşü gibidir hayat ay ışığın yoksa yolunu bulamazsın

ErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyor

Bu konuda bende bayx se tam olarak katılıyorum erkekler yaratılış bakımından araba denince ilk akıla gelen şeydir bizlerle artık arabalar kanka olmuşuz. bir erkek çoçuğu genellemeye koyuyorum istisnalar hariç arabaya bindirin birdaha inmez biniş o biniş bir daha artık ölüm onu arabadan ayırana dek. trafikte uzun yıllar kaza yapmaya bilirsiniz fakat bu iyi kullanıcı olmak anl***** gelmiyor(sahra hanım siz üstünüze alınmayın) bayanın biri ben şahit oldum yanından kamyon gecer iken kaldırıma çıktı:)) birde ışıklarda durunca bayanlar neden hemen aynada makyaj için atağa geciyorlar ışık yanar araba yürüyesiye on arabalık ışık beşe düşer.
ErDaLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08-11-2007, 08:09 PM   #23
Banned
No maldigas la oscuridad, enciende la vela...

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aman çok saol sayende kültürüm arttıben hergün işe gidip gelirken kullanıyorum yani para kazanmaya gittiğim için buda biraz ticari oluyorSÖFÖR üm yani
Öncelikle Antipatik bir cevap tarzın olduğunu ifade etmeliyim sen çok biliyorsun anlaşılan?Bende kendi ofisime giderken aracımla gidiyorum o zaman bu şöförlükmü oluyor izah edermisin?İnsanlar işe giderkende olsa kendi araçlarının sürücüleridir Şöför kavramı ise bu işi meslek olarak kazanç sağlamak amacıyla örnek olarak Taksici,Dolmuş,Otobüs,Kamyon Şöförü gibi..Bu adamların mesleği bu olduğu için Şöför olarak lanse edilirler her işine aracıyla giden insan şöför değil araç sürücüleridir!Ama senin açıklaman neticesinde kendinle Tezat'a düşmen ilginç düşünerek yazsaydın bari!Demek bende o zaman Şöför oluyorum senin aydınlatıcı açıklaman sayesinde ama ben Dekorasyon tasarım işiyle ilgileniyorum elbetki bu iştende para kazanıyorum o halde ikinci bir meslek olarak şöförlük yapabilirim nede olsa işyerime arabayla gidiyorum!Nede olsa Ticari dimi?
Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-11-2007, 08:55 PM   #24
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Hayatın her anında eşler yada babalar yada abiler yanlarımızda olmuyo o yüzden tabiki aaba kullanmalıyız..
Bu arada yoğun trafiğin oluşma nedenleri bayanların trafikde tacize uğramaları diye düşünüyorum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-11-2007, 12:16 PM   #25
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Antipatik bir cevap tarzın olduğunu ifade etmeliyim sen çok biliyorsun anlaşılan?Bende kendi ofisime giderken aracımla gidiyorum o zaman bu şöförlükmü oluyor izah edermisin?İnsanlar işe giderkende olsa kendi araçlarının sürücüleridir Şöför kavramı ise bu işi meslek olarak kazanç sağlamak amacıyla örnek olarak Taksici,Dolmuş,Otobüs,Kamyon Şöförü gibi..Bu adamların mesleği bu olduğu için Şöför olarak lanse edilirler her işine aracıyla giden insan şöför değil araç sürücüleridir!Ama senin açıklaman neticesinde kendinle Tezat'a düşmen ilginç düşünerek yazsaydın bari!Demek bende o zaman Şöför oluyorum senin aydınlatıcı açıklaman sayesinde ama ben Dekorasyon tasarım işiyle ilgileniyorum elbetki bu iştende para kazanıyorum o halde ikinci bir meslek olarak şöförlük yapabilirim nede olsa işyerime arabayla gidiyorum!Nede olsa Ticari dimi?
Sevgili bay x;
tamamen ironiyle yazılmış asla olumsuz bir gönderme içermeyen bir yazıydı sizi temin ederim.Zira yanlış anlamanızada üzüldüm.Aslında benim burada yaşadığım handikaplardan biride bu.Teknoloji özürlüyüm ve duygularımı düşüncelerimi tam olarak teknik anlamda ifade edemiyorum.Zaten o gülümseyen şekilleride o yüzden koymuştum.Üzgünüm..
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil