![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bayanlar Araba Kullanmalımı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hepsi aynı nilay bu erkeklerin merak etme Kaanda aynı bayanlar ne anlarmış,trafiği tıkıyormuşuz,uyuz uyuz gidiyormuşuz.O varken araba kullanamıyorum zaten kullandırtmıyorda allahtan aynı yerde oturmuyoruz aramızda köprü var.Sanki kendileri hızlı kullanıyorda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Hepsi aynı nilay bu erkeklerin merak etme Kaanda aynı bayanlar ne anlarmış,trafiği tıkıyormuşuz,uyuz uyuz gidiyormuşuz.O varken araba kullanamıyorum zaten kullandırtmıyorda allahtan aynı yerde oturmuyoruz aramızda köprü var.Sanki kendileri hızlı kullanıyorda ne oluyor.Kazaların çoğunu erkekler yapıyor.Kaanla bizim evin arasında trafik olmayınca yarım saat falan var.Ama iş çıkışı geliyor trafiğin yoğun olduğu saatlerde birbakıyorum bizim hız delisi 25 dakikada burda.Bununlamı artislik yapıyorsunuz bayanlara yavaş gidiyorum kazada yapmıyorum.Bunun içinmi bayanlar araba kullanmamalı:Enfado::Enfado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | ||
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #13 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Nurettin Bey'in görüşlerine katılıyorum! Bayanlar trafikte soğukkanlı olamıyorlar ani bir reaksiyon gösterilmesi gereken yerde tereddüt ederek bir çok kişinin hayatını ve arabasını tehlikeye atıyorlar bu benim izlenimim olduğu kadar Dünya'da kanıtlanmış bir tez erkekler trafikte soğukkanlı olabiliyor ama bayanlarda bunu görmek zor tabi bütün bayanları zan altında bırakmayalım ama genelde ibre bayanları gösteriyor!Araçta genelde böyledir başka bir bayan daha varsa koyu bir muhabbet başlıyor ve yolu unutuyolar bizzat bu olayı E-5 karayolunun bostancı sapağında yaşadım iki tane kokana lak lak yapıyor ben en sağ şeritte giderken bayanın kullandığı araç birden son sapağı kaçırmamak için önüme atladı ve işin entresan yanı yanımdaki dodge kamyonette şaşırarak beni eziyodu nerdeyse çünki dodge kamyonetteki adamda ani bir manevra yapmak zorunda kalmıştı iki tane kokana o akşam hem kamyoneti hemde beni büyük bir kazaya maruz bırakacaktı....Sapağı henüz 20 metre geçmişken frenlere asılıp E-5'te geri geri gelerek sapak'tan Sahilyolu bağlantısında ilerleyen kadının bulunduğu aracı yakaladım önüne geçip durdurduktan sonra içimden ne kadar küfür geliyosa milletin bakışları arasında sıraladım karşımdakinin bayan olması farketmez trafik bayan erkek dinlemiyor...Yaptığımdan hiçde pişman değilim.. |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Ya aslıda ben hep bayanların haklı olduğunu düşünüyorum;inanınki nurettinin oyununa geldim işin doğrusu bayanlar her konuda olduğu gibi şöförlüklerindede çok başarılılar.Bunun tersini iddaa eden nurettinlerden tarih hesap soracaktır.umarım karşılaşırız trafikte![]() |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
![]()
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
| |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Alıntı:
| |
| | |
| | #19 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Evet kardesiz Bay x le dogangunes abla kardes Nurettin_'le bende abi kardesiz...
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Araba Kullanmalımı? Bir abim yok ki ben de siteye çağırayım :) Şoförlük meselesine gelince ; bana göre araba kullanmak gerçekten anllık karar alabilme yetisi ve zeka gerektiren bir olay . Bayanlar içinde de baylar içinde de inanılmaz derecede kötü olanları var , bunu kabul etmek lazım . Sitede beni bilen arkadaşlarım şimdi diyeceğime şaşırmayacaklar " ben genelleme yapılmasını sevmem" ... Kadınlar , diyerek tüm bir cinsi kastetmek bana göre çok anlamlı olmaz . Ben 12 yıldır araba kullanıyorum , ne bir kaza yaptım ne de abuk sabuk ve gereksiz korna stresine maruz kaldım . Ancak erkek olduğu halde , " arkadaşım sana nasıl ehliyet verdiler" diye üstünde düşündüğüm çok kişi de olmştur . Özetle diyeceğim şu ki ; bu iş zeka işidir , cinsiyete bakmaz . Yetisi olmayan kullanamaz muhakkak biryerde huzursuzluk yaratan hamlesi olur . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |