![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hangi gruba giriyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar forumlarımızda daha hic mesaj atmamıs kimseye faydası dokunmamıs uyelerimizin olması tabiki bizi uzmekle birlikte ,sevkimizide kırıyor Sunun surasında bilgilerini bizimle paylasan uye sayısı 15 i gecmez .Lutfen dikkat edelim ..."
| Anketimiz: Nasıl bir uyesiniz? | |||
| Bana yararlı olan siteye bende birseyler katmak isterim | | 6 | 75,00% |
| Herkez bana yardım eder ,cunki Ben de baskalarına yardım ederim. | | 1 | 12,50% |
| Benım kimseye faydam olmaz.Cunki ben birsey bilmiyorum | | 1 | 12,50% |
| Ben sadece indirir bilgisayarımda arsiv olustururum | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi gruba giriyorsunuz? Arkadaslar forumlarımızda daha hic mesaj atmamıs kimseye faydası dokunmamıs uyelerimizin olması tabiki bizi uzmekle birlikte ,sevkimizide kırıyor Sunun surasında bilgilerini bizimle paylasan uye sayısı 15 i gecmez .Lutfen dikkat edelim onlarıda darıltmayalım
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 25
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | ben sık giremiyorum.nedense seviyorum burayı :) yeni temada güzel olmuş.daha sık gelmeye çalışıcam ;)
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ http://img393.imageshack.us/img393/237/pardus6wg.jpg Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel http://www.eskisehirgecce.com/images/gecce.gif ~~~ azmiii |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Katiliyorum ÇOK GÜZEL Bİ SİTE İYİKİ ÜYE OLMUŞUM YAAAAAAAAAAAAAAAAA |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Sevgili Ziyaretçilerimiz, Şuan Türkiye içinde bilgi paylaşım olarak ilk 3 içerisinde olduğumuzu belirtebilirim.Çoğu büyük siteler ve yapımcıları bizim içeriğimizden yararlanıyor fakat göründüğü gibi sadece bilgi alınıyor.Sizlerden isteğimiz emeğe saygı göstermenizdir.Sadece bilgi almak için değil birazda bilgi verebilmeye çalışırsak çok daha güzel bir ortam oluşmuş olacak.Forum da aktif olmaya çalışmanızı sizden rica ediyorum.Sizler ne kadar aktif olursanız bizler sizlere daha çok verimli olabileceğimizi unutmayın.Bu bizleri de daha çok çalışmaya iteceğini unutmayın...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Hangi gruba giriyorsunuz? SÖMÜRÜ 1)- Paylaşımları sömürüp bir teşekkür bile etmeyen,yorum yapmayan arkadaşlar; Başkalarının sırtından geçinen asalaklardan sadece hacim olarak farkınız olduğunu biliyormuydunuz? 2)- Sizin için zamanını harcayıp paylaşım yapmak için uğraşan arkadaşlara göstermediğiniz ilginin bi gün size paylaşımsız bi ortam olarak döneceğini biliyormuydunuz? 3)- Her paylaşım yapıp 100 lerce insan girdiğinde ve onlardan sadece 15-20 kişi yorum yaptığında paylaşım yapan insanın paylaşımı yaptığından pişman olduğunu biliyormuydunuz? 4)- Bütün bunları biliyorsunuz da hala yorumsuz,teşekkürsüz sömürüyorsanız sizin vatana millete zararlı bir insan olduğunuzu biliyormuydunuz? |
| | |
| | #6 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi gruba giriyorsunuz? Arkadaslar birseyler paylasmasak bile okudugumuz konulara yorumlar yazip tesekkur edelim.paylasmayi bilmeyenler tesekkur etmeyide mi bilmiyor?Bu konuda arkadaslarim hakli.Bilmediklerimi bende burdan ogreniyorum ama bildigim kadarinida paylasiyorum...Dikkat edelim lutfen.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | FaLLa benım öyLe kötu huyLarım yok :D üye oLdum PhBB hakkında bişe sormak için ama sora sömürücü oLmıyım dıe ForuMa katıLdıM :) Yani Çok hakLısıNız işi haLLettikten soraa Gidio Ohh ne aLaa biz onLar için ÇaLışak edek konuLar buLak OnLar istedikLerini aLdıktan sora gitsin Hıhhhh :emo:
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/5...5ez9ck2wj0.jpg |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi gruba giriyorsunuz? bende fırsat buldukça foruma katılmaya çalışıyorum arkadaşlar birşeyler paylaşmayı tabiki isterim konum olursa seve seve yazarım fırsat buldukça tşk. |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi gruba giriyorsunuz? Bana yararlı olan siteye bende birseyler katmak isterim
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |