![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Senden Cocugum Olsun İstiyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Senden çocuğum olsun istiyorum Aysel -Ben de senden arabam olsun istiyorum Vedat, ama hala tık yok -Tamam lan kendi kendime yaparım ben çocuğu -Senden çocuğum olsun istiyorum Tarık -Onu benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senden Cocugum Olsun İstiyorum Senden çocuğum olsun istiyorum Aysel -Ben de senden arabam olsun istiyorum Vedat, ama hala tık yok -Tamam lan kendi kendime yaparım ben çocuğu -Senden çocuğum olsun istiyorum Tarık -Onu benim söylemem gerekiyordu Yeşim -E be pez... yıllardır niye söylemedin o zaman... kötü kötü konuşturuyosun beni... -Senden çocuğum olsun istiyorum -Ben de az evvel bir bardak su istemiştim ama daha hala getirmedin Çiğdem. -Önce çocuk sonra su İsmail... -Lan deli karı şimdi çalışmalara başlasak, t umun tutması,ceninin oluşması, gelişmesi, do ması 10 ayı bulur.. öldürecen mi lan beni sen susuzluktan -Senden çocuğum olsun istiyorum Özlem -Bu cümleyi kaç kıza söyledin Hilmi? -Babası oldu um 6 çocu un da annelerine söylemiştim -Senden çocuğum olsun istiyorum -Kaç kilo istersin Cemal? istersen suyundan da koyayım, tam olsun haa.. -Senden çocuğum olsun istiyorum Belma -Efendim -Senden çocuğum olsun istiyorum dedim -Pardon tanışıyor muyuz? -Ayyy çok özür dilerim, ben Belma ile karıştırdım sizi.. özür dilerim.. ama sizden de bir çocuk yapabiliriz isterseniz.. -Senden çocuğum olsun istiyorum Gülşen -Ben kısırım Ali Rıza -Yavv, en azından bir deneseydik -olmuyo Ali Rıza olmuyooo... -bari bir ön sevişme yapsaydık.. Tövbe... tövbeee -Senden çocuğum olsun istiyorum -Buyur burda yapılmışı var.. zahmetsiz, uğraşmadan.. -Nerden buldun lan bu bebeği... -Aynı cümleyi daha evvel de duymuştum.. ondan sonra nasıl olduysa bu oldu
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Senden Cocugum Olsun İstiyorum çok süper olmuş :) iyi paylaşım.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |