![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En büyük hayalin nedir" başlıklı konu görüntüleniyor, "En büyük hayalin nedir? Benim hayalim hayatta başarılı olmak ve iyi bir aile kurmak veeeeeee modoretör olmak :DD:D:D:D:D:D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En büyük hayalin nedir En büyük hayalin nedir? Benim hayalim hayatta başarılı olmak ve iyi bir aile kurmak veeeeeee modoretör olmak :DD:D:D:D:D:D |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir Valla şu aralar sevdiğim insanla aramı düzeltmek çünkü çok kızdırdım onu şimdi diceksiniz bu mu ama onu bir kızdırıldığı zaman kolay kolay sankin olmaz.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: adanadanım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir en büyük hayalim haytım boyunca asla pişman olmamak.... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir en büyük hayalim çok güzel bir anaokulu açmak.ve en sevdiğim insanlardan önce ölmek.hayel çok ya... |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir Alıntı:
En büyük hayalin moderator olmaksa başvuru yap o zaman belki olursun...:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir Sevdiğim insanın kollarında onu sevdiğimi söyleyerek ölmek
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #8 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir Alıntı:
Allaha '' KUL '' Habibine ( Peygamber efendimize ) ümmet olabilmektir...
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir hayalimi sölesem olmucagı için boşverelim zamanla belki olur :S
__________________ AşKmI ? OzmN BiRi BaNa AşKI AnLAtSıN AşIk EtSiN KeNdİNe VarMI Öle BiRİ ??? DeĞeRsİz DeĞeRlEr !!! SaMsUnSp0r |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: En büyük hayalin nedir 2009 Yılı Mart Ay'ının Sonunda Yazıldığım Bu Motosiklete Fuarda İnş. Sahip Olmak.. 2009 Kawasaki ZX10R Ninja
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |