![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beyniniz ne kadar hizli A$agidaki resimde kahve taneleri içinde adam var. Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI Beyniniz ne kadar hizli A$agidaki resimde kahve taneleri içinde adam var. Adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz bir dahisiniz demektir. Medikal arastirmalara gore eger adamin kafasini 3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi diger insanlara gore daha cok gelismis demektir. Eger adamin kafasini 1 dakikada bulursaniz beyininizin sag tarafi normal bir insaninki gibi calisiyor demektir. Eger 1 ile 3 dakika arasinda bulursan beyininin sag tarafi normalden yavas calisiyor demektir. Bu durumda daha cok protein almaniz gerekir. Eger 3 dakikadan daha fazla bir ! surede bulursaniz beyininizin sag tarafi acinacak durumda demektir. Asiri derecede yavas tepki veriyorsa lutfen daha cok resim izleyip bu egzersize agirlik verin.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir/izmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI Alıntı: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI 10 sn de buldum ne oluyorum:confused::biggrin: Ama bu samanlığın içinde iğne aramaya benziyor. Demek ki samanlığın içinde kaybolan iğneyi bulucam.Yaşasın...:biggrin:
__________________ BEDAVA, KALİTELİ AVATARLAR İÇİN TIKLAYIN:wink: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI 7sn yede bulan bişey yok mu :D |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI 20 saniye de buldum :) |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI :smile:2saniyede buldum valla:smile: |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI 6-7 saniyede buldum akııllmıyım şimdi zaten akıllıyım canım:biggrin:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 73 ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI SAYMADIM AMA SANIRIM 2 SANİYE SÜRDÜ. BU ÇOK KOLAY AMA DAHA ZORU YOKMU |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: BEYNİNİZ NE KADAR HIZLI şekercim küçük harflerle yazman daha iyi olurr Bu arada bayağı zekiymişsin tebrikler :biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |