![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kimseee yokmuuu??" başlıklı konu görüntüleniyor, "yahu kimse yokmu bu sitede ya.sıkıldım valla.ankara çok sıcak.herkes uyudumu yoksa???yoksa tatildemisiniz ben işdeyken :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimseee yokmuuu?? yahu kimse yokmu bu sitede ya.sıkıldım valla.ankara çok sıcak.herkes uyudumu yoksa???yoksa tatildemisiniz ben işdeyken :( |
| | |
| Sponsored Links |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? niye sıkılıyor kız canın.oyun oynayalım o zaman
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? HERKESEEEEE SLMMMMM MİLLETTT ÇOKKK MUTSUZUM YAAA |
| | |
| | #7 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? Neden mutsuzsun? Nedenlerini acıklamadan nasıl yardım alacaksın?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? bende bazen kendimi öyle hissediyorum ama bazen geçici oluyo seninki kalıcıysa gerçekten kötü |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? arkadaşlar sıkmayın canınızı anlatın derdinizi süpermeydan ailesi olarak mutsuzluğunuzu yok edelim
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |