![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "kimseee yokmuuu??" başlıklı konu görüntüleniyor, "asıgımm hemde cooooooooook :)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? bu çok güzel bişey canım senin adına sevindim umarım çok mutlu olursunuz:biggrin: |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? ne güzel sen aşıksın ve mutlusun ahh ahh aşık olupta mutlu olamayanlar var burada..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #15 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? Alıntı:
Sitenin dinamikleri nerede bakalım....
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #16 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? Alıntı:
Evet ya bu arada kimse yok mu huhuuu millet forum sakinleri çok sakin kaldılar yaa...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? herkes kendi halinde geziniyor forumda:biggrin: |
| | |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kimseee yokmuuu?? senden ne haber peki. Forumu unutmamışsız baksana
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ben varım anlatın derdini,zi derman olalım.:confused: |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar sıkıldım diyorsunuz neye sıkıldığınızı yazmıyorsunuz. Medyum değiliz söyleyin derman olalım. Sıkı can iyidir çıkmaz. ŞAKAYDI:Entusiasmado: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |