![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Edebiyat forumu içinde "Günün sözü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bu sayfada Ziyaretcilerimize hergün, anlamlı ve güzel bir söz vermeye çalışalım. İlk olarak Ben başlıyorum Bu dünyaya gerçekten yardım etmek istiyorsanız yapmanız gereken şey dünyada nasıl yaşanacağını öğrenmektir." Joseph ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Günün sözü Arkadaşlar bu sayfada Ziyaretcilerimize hergün, anlamlı ve güzel bir söz vermeye çalışalım. İlk olarak Ben başlıyorum Bu dünyaya gerçekten yardım etmek istiyorsanız yapmanız gereken şey dünyada nasıl yaşanacağını öğrenmektir." Joseph Campbell
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ insanların hayatlarını kendi çabalarıyla yükseltme yeteneğinden daha cesaret verici bir şey bilmiyorum Henry David Thoreau
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ Akıllı adam için bir kelime yeter. B. FRANK
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ Karanlık geceleri ben uykusuz geçirirken, sen sabaha kadar uyuyorsun. Ondan sonra da bana yetişmek istiyorsun. Ne gezer zemahşeri
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ Türkler öldürülebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar. NAPOLEON
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ Sabahleyin kaybedeceğin bir saatin bütün gün zararını çekersin. (william whately)
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: GÜNÜN SÖZÜ vay be ne sözler varmış helal olsun valla
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |