![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "severmisin sevmezmisin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı bebekleri severmisin?....................................... .......... işte bu konuda damarıma bastınız bebeklere çok ilgim vardır ilgi dışında Bebekle Beraber Bebekleşirim hele kız aman allahım çok tatlı olur :))) ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin Alıntı:
ilgi dışında Bebekle Beraber Bebekleşirim hele kız aman allahım çok tatlı olur :))) en çok bebeklerin parmaklarını severim Allah çocuğu olanları birbirlerinden ayırmasın Allah olmayanlarada nasip etsin (Amin)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin (ozicim ne güzel yazmışsın yaa.duaların için sağol.amin diyorum bende:) ben hemen hemen tüm kağıt oyunlarını biliyorum ama tavlayı sevmiyorum.iki kişilik oyunlar bana göre değil.TAVLA oynamayı sever misin?
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin tavlayı severim okey e nedersiniz ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| | #14 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin off okeyi çok severim. eğer ortamda çok sazan varsa çok pis taş çalıyorum.belki 25 taşla oynuyorum desem abartı olmaz.ama dediğim gibi ortama bağlı. fasıl dinlemeyi sever misiniz?
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin işte buna hayır demem çalgı malgı kafa dengi arkadaşlarımda varsa oh beee derim peki gitar çalmayı veya dinlemeyi severmisin
| |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin çalmayı bilmem ama güzel çalanı dinlerim... ismail yk severmisin.....
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin ismail yk güzel ama ben Rober Hatemonun EN SON ŞARKISI Beyaz ı çok seviyorum katılan varmı ?
| |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin bu da sorumu diyecem impex sevek haricinde ihtiyaç diye düşünüyorum tabii ki severim çay içmeyi sevmeyen varmı ?
| |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin ben pek sevmem çayı..genelde nescafe içerim. sütü severmisin......
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |