![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "severmisin sevmezmisin" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aslaaaaaa... Ne o öyle havalı havalı Benim 100 cevabı vermiş olanı seven var mı..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin Aslaaaaaa... Ne o öyle havalı havalı Benim 100 cevabı vermiş olanı seven var mı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #102 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin aferim impex....100.cevabı verdin. kuşları severmisin?
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #104 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin severim.sen bulmuşun yeni bir oyun.. aslanları severmisin
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #105 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin süt dökmüş aslanları severim :) köpek seven varmı ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| | #107 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin Kova burçluyum Galatasaraylıyım :)))
| |
| | #108 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin sevdim dostluğu severmisin
| |
| | #109 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: severmisin sevmezmisin severim yaşamayı severmisiniz ?
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |