![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "SAYIN ÜYELER" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar küçükken seyrettiğiniz çizgifilimlerin adlarını yazar mısınız? ben ,"celementine" ve "yakari" yi hatırlıyorum.sizde hatırladıklarınızı yazın, çocukluğumuza göz kırpalım......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SAYIN ÜYELER Arkadaşlar küçükken seyrettiğiniz çizgifilimlerin adlarını yazar mısınız? ben ,"celementine" ve "yakari" yi hatırlıyorum.sizde hatırladıklarınızı yazın, çocukluğumuza göz kırpalım...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER şirinler,he-man,alice harikalar diyarında...............unutmuşum.............hatı rlarsam yazarım
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER jetgiller,müfettiş gadget,tom ve jerry,scooby doo,ten ten,pembe panter,şeker kız candy,ayı yogi,taş devri ve büyüklerinde tiryakisi olduğu redkit şimdilik hatırladıklarım bunlar......... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER Aman bir ilgi bir ilgi, gözlerim yaşardı.anladım bizden sonra doğan nesil çizgifilm seyretmemiş.yazık.oysa "musti", "bastır wiking" , "nils ve uçankaz"ı seyretmek bir hazineymiş.şimdi anladım...
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER Alıntı:
evet bayx seninle izlerdik o çizgi filmleri.senin hafızan benimkinden iyiymiş.aferim sana.........
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER callimerroyu hatılayanınız varmı?musti yi? |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER red kid , hira,şirinler,batman,ninja kablumbağalar,
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER denver the last dinosor vardı bide esteban vardı.ya bunları bir tek ben mi hatırlıyorum.zaten forum da yaşımı 1 fazla gösteriyor.yüksell bey doğduğumuz yıl 1 yaşında olmuyoruz.hesaplayan sistem yanılıyor ama napalım kabulleneceğiz. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: SAYIN ÜYELER hatırlarda kalır gaçmişi zaman geçmiş zamanı arar insan sevgi denen güzelikler hep yaşar insanın içinde herzaman.merhaba sevgili arkadaşlar.ben yeni üye uzak gezegen.herkese başarılardiler mutlu başarılı örnek birer insan olmamızı dilerim.saygılarımla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |