![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forumlara yazıyorum cunku..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Forumlara yazıyorum cunku....... Yazının devamını siz tamamlayın, Siz forumlara neden yazıyorsunuz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... Forumlara yazıyorum cunku.......süpermeydanda yazmaya bayılıyorum....... ya siz.........
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... FORUMLARA YAZIYORUM ÇÜNKÜ... SÜPER MEYDAN HERSEYİ ÖZGÜRCE YAZABİLİYOSUN, DÜZEYLİ VE SAMİMİ OLUYORUM BURADA KENDİME COK YAKIN OLDUĞU İÇİN FORUMLARA YAZIYORUM... ![]() SÜPER FORUM EMEGİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... cunku...söz gider yazı kalır... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... PAYLAŞIM GÜZEL ONUN İÇİN VE BİRÇOK ARKADAŞIMIN AKLIMDAN GEÇİRİPTE YAPMADIĞIM VEYA YAZMADIĞIM KONULARI AÇTIĞINI GÖRDÜĞÜM İÇİN YAZIYORUM. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... insalar ya konuşa konuşa yada yaza yaza biryerden biryere mesajlar vericek asırlar öncesine gidersek geçmişe işde ozaman insanların yazıyı bulduğunu görürürz yazmak insanın aklını anlatır konuşmak ise ruhunu.emeği geçenlerin diline eline sağlık |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... Çünkü yazınca ruhum çok rahatlıyor.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumlara yazıyorum cunku... ben forumlara yazmıyorum bir tek bu foruma yazıyorum. buranın forumcuları güzel ya.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |