![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "AMİN AMİN" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bu hafta bu beklirttiğim dileklerim kabul olur inşallah Kellere saç, Hastasına maç, Züğürde para, Sıvacıya mala, İşsize iş, Dişsize diş, Olmayana çocuk, Üşüyene gocuk, Rakıya buz, Yemeğe tuz, Nazar ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | AMİN AMİN Arkadaşlar bu hafta bu beklirttiğim dileklerim kabul olur inşallah Kellere saç, Hastasına maç, Züğürde para, Sıvacıya mala, İşsize iş, Dişsize diş, Olmayana çocuk, Üşüyene gocuk, Rakıya buz, Yemeğe tuz, Nazar deymişe hoca, Evde kalmışa koca, Dırdırcıya akıl, Onu çekene sabır vermesini dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. iyi haftalar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AMİN AMİN amiiiiiiiiin inşallah ne güzel dualar bunlar:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AMİN AMİN herşey iyi ama rakıya buz deyip amin demek pek olmamış... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AMİN AMİN ya ozi ben olmamış falan dedim ama olmuş ya niye olmasın diye düşündüm,sağol duaların için...önceki yorum için kusura bakma... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: AMİN AMİN Yaw sende ayrıntıya girme işte :)))) yazdık bir kere gül geç gitsin :)
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AMİN AMİN doğrusun,haklısın... ben kendimle çeliştim,kendime kızdım.annesine kızıp onun gibi davranan kız el kaldırsın:) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: AMİN AMİN Amma benim gibi edebiyatçı çıktın ya sende helal be kardeşim yürü kim tutar seni :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |