![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ne yaparsınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "moralinizin bozuk olduğu, her şeyin üstünüze üstünüze geldiğini düşündüğünüz anda ne yaparak rahatlamaya çalışırsınız? ben öyle durumlarda hemen kendimi dışarı atar ve beni dinleyecek bir dost ararım. açık havada gezerek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Ne yaparsınız moralinizin bozuk olduğu, her şeyin üstünüze üstünüze geldiğini düşündüğünüz anda ne yaparak rahatlamaya çalışırsınız? ben öyle durumlarda hemen kendimi dışarı atar ve beni dinleyecek bir dost ararım. açık havada gezerek içimi dökmek isterim
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ne yaparsınız hemen kendime sakin bi yer bulur biraz ağlar daha sonra paylaşabileceğim bi dost ararım onunla paylaşır biraz rahatlarım |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız paylaşabileceğin dostlarının olması da bi güzellik dimi.aslında sıkıntılı durumlar gerçek dostlukları ortaya çıkarıyo.
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ne yaparsınız kesinlikle öyle zaten kimin dost olduğu böyle zamanlarda anlaşılıyo biriyle paylaşınca insan huzur buluyo |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız çok mu derin düşünüyom bilmm ama bide aklıma şu geldi,bazılarını dost bilipde öyle olymadığını da böyle durumlarda anlıyor ve yıkılıyoruz
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne yaparsınız ben biraz soğuk bir suyla duş alırım bazen gözyaaşlarım suya karışır ama olsun çok rahatlatıyor insanı.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ne yaparsınız [quote=sasdo;32451]çok mu derin düşünüyom bilmm ama bide aklıma şu geldi,bazılarını dost bilipde öyle olymadığını da böyle durumlarda anlıyor ve yıkılıyoruz[/QUOTE insanı en derinden yaralayan bişey bu dost sanıpta ondan darbe yemek acı ama olumlu düşünürsen karşındakinin ne olduğunu anlıyosun hani derlerya zararın neresinden dönersen kardır |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız çok haklısın. keşke dostum bildiğim dostum kulsu deriz o anda ama daha sonra her an arkandan vurma riski taşıyo çünkü dost değil
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne yaparsınız beni tanıyan kimsenin olmadığı sakin bir yer bulmalım kendime.. mümkünse kimsenin olmadığı.. öyle zamanlarda konuşmaktan nefret ederim.. asabi olabileceğimi bildiğim için birilerini kırmaktan sakınırım... kafam sakinleşince ilgili kişilerle konuşmaya çalışırım..anlamak niyetinde olmayanlarla anlaşılıncaya kadar ders olacak kadar mesafeli olurum.. anlamak niyetinde olanla zaten problemimi halletmişimdir...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |